1. Jelle's Adventure 13 juli

Jelle's Adventure 13 juli

Vroeg naar bed gaan heeft geholpen en daarom zit ik vandaag weer fris op werk. Nu helpt het daarbij ook wel dat ik gisteren iets vroeger dan normaal thuis was. Eén van onze twee HD videocamera’s heeft namelijk de geest gegeven en die moest ter reparatie worden aangeboden. En laat de reparateur zich nu net in het zwarte gat van Nederland bevinden: Almere. Ik hoop dat de mensen daar hem snel kunnen repareren, want we hebben hem hard nodig. Langzaam maar zeker komen er weer een aantal perstrips binnen, waarbij het een meerwaarde kan hebben om daar met een videocamera bij te zijn. Ook zijn we bezig in de studio, waar een aantal nieuwe video-items worden uitgedacht. Daarvoor maken we gebruik van een aantal nieuwe lampen, waardoor de donkere kast en tafel misschien ietsjes beter in beeld komen. Met het uiteindelijke doel om de video’s ‘kijkvriendelijker’ te maken.

De eerste video die we met deze lampen hebben opgenomen is de video waarbij Kris en ik InsideGamer 4 aan jullie voorstellen en het verschil mag er wezen. Het is een stuk scherper en helderder, alleen is het wel jammer dat Kris dankzij de felle lampen en zijn maandagmorgenkater veel moeite heeft om zijn ogen te openen. Deze video wordt deze week gepubliceerd samen met een achtergrondartikel over de nieuwe website.

Een ander mooi stukje content waar ik iedereen op wil wijzen is het nieuwe achtergrondartikel van Maarten Jalink. De ‘lucky bastard’ zit een paar maanden in Japan voor zijn studie ‘Dr Bibber’. Naast zijn werkzaamheden daar heeft hij ook de tijd om te kijken hoe het met gaming in het land er aan toegaat en die content kun je binnenkort op InsideGamer verwachten. In zijn eerste avontuur gaat hij op zoek naar een oude NES, die hij uiteindelijk ook vindt met een groot aantal wazige games er bij.

En alsof dat nog niet genoeg is, komt er later vandaag nog een prachtig verslag van Tidow. Zoals in een eerdere weblog vermeldt is deze SSX-fan onlangs naar Vancouver afgereisd om daar een blik te werpen op de nieuwe SSX. Voor zijn ervaring was hij onlangs op kantoor en hebben we ook een video met hem opgenomen.

Dit artikel delen

Over de auteur