1. top 5 coopgames!

top 5 coopgames!

1- borderlands

Borderlands is een shooter rpg die je offline met een vriend op de bank kan spelen, of je speelt het spel online met 3 andere gasten. Het is heel leuk om met je vrienden de wereld van pandora te ontdekken, ook heb je in borderlands grote variatie aan vijanden en wapens. zo blijf je op zoek naar steeds betere wapens. Je kan tot level 50 levelen, al koop je de uitbereidingscontent kan je tot level 61. Het heeft ook echt nut om te blijven levelen, zo krijg je steeds nieuwe skills waardoor je steeds sterker word.

In het begin kun je kiezen uit vier classes namelijk: Siren, Hunter, Berseker, Soldier. Het spel zelf heeft ook een leuk cartoonachtig stijltje, wat ik heel erg mooi vond.

2- gears of war 1/2

Gears of war is een xbox-exclusive titel van microsoft die je offline of online kan spelen met een maat van je. Het is dan ook heel leuk om met een vriend(in) van je locust af te slachten met kettingzagen. Het is een third-person-shooter die zich gewoon op aarde afspeelt, maar de aarde wordt aangevallen door de locust. En het is dus de bedoeling dat jij dat moet tegenhouwen met veel te gespierde gasten. Het spel zelf heeft hele leuken momenten die je zeker niet snel zal vergeten, en daarom heeft gears of war dan ook terecht de tweede plek verdiend.

3- halo

Halo is alweer een xbox-exclusive en ik vind zelf het een van de besten, je kan bij dit spel de campaign met een van je maten offline en online coop spelen, maar bij reach kan je ook nog eens de multiplayer met meerderen spelen op een beeldsherm. Wat dus lekker gezellig is om ff te ranken op halo met een paar van je vrienden. Samen moet je strijden om de aarde te beschermen tegen hoe raad je het ook... aliens. Niet echt orgineel, maar wel heel erg leuk om te doen. Halo hoort dan ook zeker weten bij mijn topspellen.

4- left 4 dead

Wat is er leuker dan met wat maten lekker zombies af te knallen, en te blijven overleven. Oké ik kan wel een aantal dingen bedenken, maar dat doet er niet toe het is een hardstikke leuk idee. Ookal gebruiken meerdere gamestudio's het. Toch blijft left 4 dead één van de besten zombieshooters die ooit gemaakt is. Je kan het lekker offline of online met een aantal van je maten spelen, en het levert helen grappige chaotischen momenten op!

5- portal 2

Als laatsten van deze lijst maar zeker niet als de slechste is portal 2 een leuke coopgame om met een vriend van je te doen. Het is een FPS maar niet zo eentje als je gewent bent bij dit spel moet je portals schieten om vrij pittige puzzels op te lossen. Het geeft je dan ook vrij veel voldoening als het je gelukt is. Je kunt deze puzzels dus ook met z'n tweën oplossen in een speciaal gemaaktte singleplayer ervoor. Dit kan je beter met een vriend doen en niet zomaar met een onbekend persoon.

natuurlijk zijn er nog veel meer goeie coopgames:

-modern warfare 2

-castle crashers

-fable

-splinter cell convinction

-black ops multiplayer

-lost planet 2

-transformers war for cybertron

-resident evil

-army of 2

-saints row

-rainbow six vegas

-operation flashpoint: dragon rising

en nog wel meer maar die kan ik me niet zo snel heugen.

Dit artikel delen

Over de auteur