1. E3: Ubisoft werkt aan Ghost Recon 3

E3: Ubisoft werkt aan Ghost Recon 3

Ubisoft bevestigt vandaag dat er gewerkt wordt aan Ghost Recon 3, een voorlopige werktitel. Heel lang hoeven we op dit deel niet te wachten, volgens Ubisoft is deel drie een Xbox 360 launch-titel en dat apparaat moet einde van dit jaar lanceren. Verder komt het spel ook naar de PlayStation 2, PC, GameCube en zelfs de ‘oude’ Xbox. Het spel is te zien op de E3 maar Ubisoft liet toch verdere informatie vrij.

Het is het jaar 2013 en het Amerikaanse leger is flink geëvolueerd. Met het zogenaamde Integrated Warfighter System (IWS) heeft één enkele soldaat satelliet verbinding, geavanceerde wapens en allerlei andere snufjes tot zijn beschikking. In dit derde deel neem je controle over Captain Scott Mitchell (die uiteraard ook een IWS heeft) en is het aan jou om de Amerikaanse president te bevrijden, nucleaire codes terug te halen en de terroristen uit te schakelen.

Ubisoft zegt met Ghost Recon 3 de toekomst van gamen en oorlogvoering in één compleet pakket te leveren. Verwacht ook uitgebreide opties om met je vrienden het slagveld te betreden. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • nu komt ie toch wel eerst voor de pc hé

  • GameCube :)

  • zeker chill ook voor de gamecube…

  • vet, voor de gamecube.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren