1. Call of Cthulhu: Destiny's End aangekondigd

Call of Cthulhu: Destiny's End aangekondigd

Het tweede horror spel dat vandaag wordt aangekondigd door Hip Games is Call of Cthulhu: Destiny's End. Call of Cthulhu: Destiny’s End is een spel dat gebaseerd is op het werk van de auteur H.P. Lovecraft. Dit derde-persoons survival horror spel van Headfirst Productions laat de speler twee personages besturen. Dit geeft een nieuwe dimensie aan het spel.

Beide personages hebben elkaar namelijk nodig om te overleven. De personages, genaamd Emily en Jacob zijn op onderzoek in het verwoeste dorpje Innsmouth. Dit dorpje werd in 1928 verwoest door de regering en Emily en Jacob proberen de rede te achterhalen. Tijdens hun zoektocht naar het verleden van Innsmouth komen ze echter in allerlei angstaanjagende situaties terecht. Samen werken vormt meestal de oplossing voor dergelijke problemen. Ook is het mogelijk om een dodelijke combo uit te voeren om zo wat gespuis uit de weg te ruimen.

Call of Cthulhu: Destiny’s End zal in 2006 verschijnen op de Xbox en de PC. De nieuwe screenshots zijn hier te bekijken. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • MENSEN BANDAI HEEFT NAMCO GEKOCHT !!!

  • lol ik d8 dat er call of duty stond^^ d8 al wtf, maar goed die screens zien er niet echt interessant uit.. en de gameplay lijkt me ook beetje standaard.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren