1. Op naar de Gamescom

Op naar de Gamescom

Zo, de presser van Sony zit erop. En om eerlijk te zijn, hij viel me wat tegen. Na de korte, maar zeer interessante presentatie van Sony vorig jaar, had ik simpelweg wat meer verwacht dan Dancestar en Move Fitness... Gelukkig maakte de gameplay van Uncharted 3 en de hele gave trailer van Resistance 3 veel goed. Ook is het wel te stellen dat ik weer een beetje meer uitkijk naar het korte moment dat ik de Vita in handen mag houden komende week.

Komende donderdag opent de Gamescom haar deuren en samen met Gamegangstah zal ik die ochtend naar Keulen afreizen om hopelijk zo veel mogelijk games te kunnen zien en spelen (en misschien adopteren we nog wel een verdwaalde boothbabe?). Het feestje was eigenlijk al compleet, maar vorige week kreeg ik dan nog een mail van EA. Ik had meegedaan aan een prijsvraag die ik toevallig had gevonden toen ik naar treintickets naar Keulen op zoek was.

Ik werd uitgekozen, en nu zou ik van EA kosteloos naar de Gamescom mogen afreizen per trein én ik mocht nog iemand meenemen ook. In de mail stond ook vermeld dat we Behind-Closed-Doors Battlefield 3 zouden mogen aanschouwen én wat ik ervan begrijp mogen we wellicht ook nog even met de game aan de slag. Om het maar voorzichtig te zeggen: I am pshyched.

Ook moet ik vermelden dat dit mijn eerste Gamescom wordt (en tevens die van Gamegangstah). Ik ben echt heel nieuwsgierig naar de sfeer, de drukte en de stank van de Duitsers (die verschrikkelijk schijnt te zijn). Ook ben ik benieuwd naar de Vita. Ik heb via de nieuwsbrief Inside PSVita een code gekregen waarmee ik de rij een stuk zou kunnen afsnijden. Al twijfel ik wel een beetje aan de exclusiviteit van het ding. Zijn er hier op IG nog aanzienlijk veel meer mensen die zo'n code hebben gekregen?

Veel maakt het eigenlijk ook niet uit. Ik heb er zin in!

Op naar Keulen, op naar...

...de Gamescom!

Dit artikel delen

Over de auteur