1. VERHAAL VAN EEN GAMENDE 'MOCRO'

VERHAAL VAN EEN GAMENDE 'MOCRO'

Beste leden van InsideGamer,

Het is een zonnig zondag in Gouda als ik besluit na een cursus schrijven weer keer online een recensie te plaatsen. Ik had net het laatste momenten gezien van de fantastische spel Fallout: New Vegas, dus ik dacht 'schrijf ik daar toch over.' Ik heb er keihard mn best op gedaan om creatieve recensie te plaatsen en wachtte hoopvol reacties af, maar wat gebeurt er.

Precies wat ik al had verwacht na m'n vorige insidegameravontuur. RASCISME. Ik word de lachertje van deze online gemeenschap, een bestenigde moslim op een Geert Wilders partij congresfeest, een zwarte hoodie in een Ku Kux Klan etnische zuivering, wat jullie willen, ik word uitgelachen puur om mn afkomst. Uit serieuze reacties blijkt namelijk dat mijn recensie gewoon prima was, op misschien sommig spelfouten na. Jullie tattas vinden dat maar al te leuk he lekker mocrotje plagen, online verscholen achter een LOLZGAMINRULE alias. Ik kan misschien beter andere account maken met een plaatje van een fatti blonde hollander met bril of de master chief om keer serieus genomen te worden.

Mensen die wel serieuze antwoord gaven erg bedankt, jullie waren dr ook en sommige heb ik ook persoonlijk bedankt in de gastenboek, maar of een mocro toekomst heeft in de gamejournalistiek is maar weer de vraag. Zeg eerlijk he, eerlijk , zouden jullie de Power Unlimited lezen als 4 marokkanen redacteur waren? Zouden jullie de videoitems nog bekijken op dit site als er twee mocro's achter de desk zaten? Ik weet de antwoord al.

Greetz, Shamsishaman

Dit artikel delen

Over de auteur