1. VERHAAL VAN EEN BANKETBAKKENDE 'LIMBO'

VERHAAL VAN EEN BANKETBAKKENDE 'LIMBO'

Beste leden van InsideBakker,

Het is een zonnig zondag in Roermond als ik besluit na een cursus banketbakken weer keer online een gebakjesrecensie te plaatsen. Ik had net de laatste happen genomen van de fantastische taart Appel met slagroom, dus ik dacht 'schrijf ik daar toch over.' Ik heb er keihard mn best op gedaan om creatieve recensie te plaatsen en wachtte hoopvol reacties af, maar wat gebeurt er.

Precies wat ik al had verwacht na m'n vorige insidebakkeravontuur. RASCISME. Ik word de lachertje van deze online gemeenschap, een bestenigde Limbo tijdens een uitzending van Gordon Ramsay's Hells Kitchen, een pistachenoot in een fucking aardbijenkwarktaart, wat jullie willen, ik word uitgelachen puur om mn afkomst. Uit serieuze reacties blijkt namelijk dat mijn recensie gewoon prima was, op misschien sommige dramatische spelfouten na. Jullie zjwaegelhannesen vinden dat maar al te leuk he lekker limbootje plagen, online verscholen achter een LOLZTOMPOUCERULZ alias. Ik kan misschien beter andere account maken met een plaatje van een fatti blonde hollander met koksmuts of Joop Braakhekke om keer serieus genomen te worden.

Mensen die wel serieuze antwoord gaven erg bedankt, jullie waren dr ook en sommige heb ik ook persoonlijk bedankt in de gastenboek, maar of een limbo toekomst heeft in de bakkersjournalistiek is maar weer de vraag. Zeg eerlijk he, eerlijk , zouden jullie de Delicious lezen als 4 limburgers redacteur waren? Zouden jullie de videoitems nog bekijken op dit site als er twee met zachte g sprekende limburgers achter de desk zaten? Ik weet de antwoord al.

Greetz, Aiii

Dit artikel delen

Over de auteur