1. A NEW DAUN

A NEW DAUN

Oke mensen, ik heb alle reacties gelezen en ook op paar persoonlijk gereageerd maar zal hier ook nog keer doen. Ik ben bewust van fouten met spelfouten en lidwoorden, en ik wil iedereen bedanken die mij hierop corrigeert en constructieve commentaar geeft. Een lid gaf aan dat ik gewoon de haasje ben bij een groep trolls, en ik zal er verder niet meer over beginnen, maar ik blijf erbij dat ik bang ben dat het aan racisten weid. Ik wil overnieuw beginnen en de verleden vergeten. Ali B zong ooit ik ben het zat geloof me nou ik heb het echt gehad, en Michael Buble zong ooit its a new daun, it's a new day, baby its a new life for me.

Ik wil leren, beter worden. Ik ben opgegroeid in Gouda tussen stenengooiers, portierpoepers en rassenrellen maar wil me hier juist hieraan aftrekken en een hbo journalistiek gaan volgen. Ik wil me hier op dit site klaarstromen voor de grote werk, maar zo blijf ik vechten tegen het bierkraai! Laten we overnieuw beginnen, ik doe een andere plaatje en een andere nickname en we vergeten de verleden. Oke?

Groet ShamsiShaman

P.S. Ik ben nu btw een maand op vakantie daarna ben ik terug en kijken we verder iedereen fijne maand!!! Greetz ShamsiShaman

Dit artikel delen

Over de auteur