1. Arriverdeci, Shamsi!

Arriverdeci, Shamsi!

Beste leden van dit site,

Er is een tijd van komen en een tijd van weggaan, en ik denk dat de laatste uur voor mij nu is aangebeld. Ik heb nog met paard en macht geprobeerd om hier te leren rijpen voor het grote wereld van de journalistiek, maar mijn lokroepen tegen discriminatie, of voor de mensen die het nog steeds niet mee eens zijn: pesterij, was helaas aan dovermans oren gericht. Ik wil voor ik deze bericht vervolg eerst de mensen bedanken die mij wel constructieve commentaar gaven, duidelijk vertelden wat aan het recensie verbeterd kon worden en mij steunden. Jullie waren de reden dat ik dit site joinde. Nu de relaas.

Ik ben niet de beste met spelling, ik ben de eerste die dat toegeeft, maar ik doe echt mijn best. Ik heb mijn kennis van het Nederlandse taal op moeten doen in Marokkaans-Gouda, een plek waar knokpartijtjes, relletjes, plunderingen, brandstichting, groepsverkrachting en etnische zuivering niet zelden voorkomt. Een pistool heet bij ons een pipa, een ruzie is een fitti en een scheet is een dampu, en leer in zo'n omgeving meer eens foutloos Nederlands in schrijven. Als paardmiddel heb ik een cursus creatief schrijven gevolgd in Gouda, maar ook daardoor zijn er bij mij soms, wat de vrouw van het cursis Babylotionische spraakverwarring noemde wat betreft spreekwoorden. Dat mensen mij hierom uitlachen, of dat nu met afkomst heeft te maken of niet, vind ik kant noch balk raken.

Ik sluit niet uit dat ik ooit een terugkeer maak op dit site tijdens mijn opleiding Journalistiek die ik volgende jaar hoop te volgen. Misschien is het vechten tegen het bierkraai, David tegen Goliad, maar ik zal beter worden en een terugkeer maken en jullie allemaal een 'dampu' laten ruiken. En uiteindelijk als eenmaal een grote schaap over het dam klimt en de rest van de members deze napraat en mij een grootheid in het nederlandse gamejournalistiek vind, zal ik uit het kast komen als Shamsishaman, de 'snotterjoch' die door tientallen tattas verscholen achter aliassen werd uitgelachen om een paar spelfoutjes. En dan zullen we zien, wie het laatst lacht, lachte het BESTE.

Greetz en P'z out, ShamsiShaman

Dit artikel delen

Over de auteur