1. E3: Verwachtingen GameCube

E3: Verwachtingen GameCube

Naast een gloednieuwe spelcomputer laat Nintendo ook haar producten zien die de GameCube-bezitters het wachten op de Revolution wat korter moeten laten maken. Nintendo laat dan ook duidelijk merken het vertrouwen in de kubus nog lang niet op te zeggen door met enkele bekende en onbekende titels naar buiten te komen. Ik hoef waarschijnlijk weinig te zeggen over het feit dat de nieuwe Zelda ongetwijfeld de show zal stelen op de Electronic Entertainment Expo wat betreft de GameCube. Maar hoe zit het met de rest van de spellen voor de Cube?

Laat het duidelijk zijn, de 3rd parties hebben de GameCube nog lang niet verlaten. Onlangs kondigde Ubisoft Ghost Recon 3 aan dat ook op de GameCube zal verschijnen. Op deze E3 verwachten we dan ook de eerste beelden van dit tactische-schietspel. Killer 7 van Capcom ziet er iedere keer weer gruwelijk uit, op de E3 zullen we ongetwijfeld met het uiteindelijke product kunnen spelen. Ook zeker niet mis is het schietspel Geist, dat exclusief voor de GameCube word ontwikkeld. Op het feit na dat dit het derde jaar is dat deze titel op de E3 word getoond doet ons dat alleen maar deugd; Geist ziet er elk jaar weer beter uit. Tom Clancy’s Splinter Cell 4, Prince of Persia 3 en 187 Ride or Die vertonen eveneens haar gezicht op het technologische blok van Nintendo.

Verder verwachten we nieuwe beelden en een speelsessie van het opzienbarende flipperspel Odama. Ook een tijd niet gezien, maar niet minder interessant is Advance Wars: Under Fire van Kuju Entertainment, dat eveneens

alleen op het systeem van Nintendo zal verschijnen. Nog niet bevestigd, maar wat we ook niet uitsluiten is de aanwezigheid van Super Mario 128; de opvolger van het legendarische Super Mario 64. Mario-minnende fans kunnen sowieso hun geluk op met de aanwezigheid van Mario Baseball en Dance Dance Revolution with Mario. Wie van meer realisme houdt kan zich overigens ook uitleven in Nintendo Pennant Chase Baseball. Kirby (werktitel) kunnen we ook verwachten op de stand van Nintendo. The Legend of Zelda (werktitel) behoeft geen uitleg meer lijkt ons.

Nintendo is nog lang niet klaar met de GameCube en ook de 3rd parties zien er de nodige toekomst nog in. Zo heb ik jullie Rayman 4, Kururin Squash, Donkey Konga 2, Super Monkey Ball 3, Shadow the Hedghehog en Donkey Konga 3 bewust onthouden om de lijst niet te lang te laten worden. Laten we hopen dat Nintendo met de Revolution en Nintendo DS ook een volwaardige line-up laat zien, dan zien we een rooskleurige toekomst voor de Japanse grootmacht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Jo het liefts zo snel mogelijk…we horen het morgen!

 • Alleen Zelda lijkt me leuk

  de rest een betje kiddy (op POP+SC3 na dan)

  ik ga wel voor de PS2 die heeft temiste top games

 • E3 is toch vandaag of ben ik nou dom

 • nee, vanaf de zeventiende

 • nintendo heeft zeker wat te bieden.

  de een zal het wat meer \"kiddy\" vinden

  terwijl een ander door de kleurtjes heen kijkt en geniet van de gameplay.

  Zelda is ook zeker een titel waar ik op it te wachten net als pop3

  sc4 moet maar ff showen wat ie nieuw aanbied, want alleen de co-op en versus mode vind ik erg cool (daarom heb ik ook een xbox omdat daar fat beter ondersteunt word).

  mario128 zal ik ook zeker ff checken • Nice :)  Ben wel benieuwd naar Zelda maar ook Shadow the Hedghehog, Geist.

 • mensen di9e nintendo kiddy nloemen, hou het aub voor je, we weten het nu wel!!

  begrijp me neit verkeerd ik heb een ps2. Ik heb dsinds enkele dagen super monkey ball deluxe, rasechte gamecube titel. Het is -nog steeds, na een redelijk lange tijd- nog steeds top. normaal speel ik meestal fps of actie/avontuur. Als je nintendo zo kiddy vindt moet je eerst maar een spel proberen. sommige zijn inderdaad kiddy kwa gameplay. maar grfix zegt niet alles, denk daaraan.

 • thabomb je slaat in als een bom….  je hebt gelijk ze moeten eerst maar eens zien hoe het spel echt gaat en niet zeggen ;het is kiddy door een paar screens te hebben bekeken.

 • kiddy spellen zijn ook leuk, had laatst mario kart gespeeld met mijn neefjes. Echt supertof!

 • heel veel speciale titels zie ik toch niet :) Zelda misschien .. maar zelda ben ik ondertussen ook wel wat beu.. hopelijk wat nieuwe dingen en niet alle OoT elementen in een nieuw jasje..  Gamecube heb ik heel weinig op zitte spelen.. ook al is het een sterke console..men xbox en ps2 hebben heel wat uurtjes meer gewerkt..

 • Nou.. Coele games, alleen weinig exclusives

 • Vette games man. Zelda is vet ik wil daar meer van weten.

 • Grote verassing, super mario 128?

 • Zal zeker een verrassing wezen maar ik reken er niet meer op denk pas op de nieuwe console.

 • voor de nintendofan zal er wel heel wat tussenzitten.

  Voor de rest, hmm

 • doet het niet

 • Super Monkey Ball 3 staat erbij maar die is nog niet bevestigd naar mijn weten,, Ik vond het zeer jammer dat Super Monkey Ball Deluxe de GameCube oversloeg en naar de PS2 en XBox ging :( Het was juist tof dat dit zo'n spel was die door de onwetenden uiteraard als kiddy werd beschreven, maar de eigenaars van de spellen wisten wel beter ;)

 • http://www.gameqube.nl/files/zeldareborngq10.gif

 • Deze link doet het. Sorry voor de dubbelposten..

 • Zelda, Kirby en nog wel een zooitje

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren