1. Activision komt met Spider-Man 3 en Spider-Man Classic

Activision komt met Spider-Man 3 en Spider-Man Classic

Sony Pictures had al eerder aangegeven dat de film Spider-Man 3 mei 2007 in de bioscopen moet verschijnen. Nu heeft Activision een spel gebaseerd op deze film in ontwikkeling, zo maakte de uitgever bekend.

Het spel zal hoogstwaarschijnlijk eveneens in mei 2007 uitkomen. Voor welke platformen het spel zal komen is echter nog niet duidelijk.

Daarnaast heeft Activision aangegeven het spel Spider-Man Classic in ontwikkeling te hebben. Spider-Man Classic is, net als Ultimate Spider-Man, gebaseerd op de stripboeken van Spider-Man. Activision heeft echter niet aangegeven op welke platformen Spider-Man Classic te zien zal zijn. Wanneer we dit spel kunnen verwachten is ook nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Zal wel alle next-gen systemen worden + PSP en DS.

 • wat een verassing!

 • nou zo goed waren de vorige spiderman games niet dus ik verwacht er niet veel van.. de enigste spiderman game die mij cool lijkt is ultimate spiderman vanwege die hele vette grafix

 • Ik hoop dat er nu eindelijk een pc spel komt van spiderman.

  Zijn best wel vette spellen.

  Vond het vet jammer dat er maar een \"kinderversie\" van spiderman 2 kwam, die hoogstens voor je kleine broertje was. :(  Spiderman ultimate kwam in ieder geval niet voor pc :( d8 ik


 • moeten wij hier blij mee zijn?

 • ? en spiderman ultimate dan, want dat maker er 3 :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren