1. Teruggeplaatst - 'Achter de meiden aan!!!!' - Persoonlijk Log (1/3)

Teruggeplaatst - 'Achter de meiden aan!!!!' - Persoonlijk Log (1/3)

Lief logje,

Sinds een kleine maand of 2-3 ben ik weer single en achter de meiden aan.

In deze relatief korte tijd ben ik al tot over m'n oren verliefd geweest op 3 meisjes.

En ik heb al 1 flater geslagen :O. Dat was een beetje minder vooral dat ik er achter kwam dat ze een vriendje had was niet echt leuk.

Ik vroeg het meisje (dat leonie heet) op hyves.nl op een zondag maar dit ging dus mooi niet door.

Normaliteit zou ik in haar gezicht gezegd hebben dat ik haar leuk vind.

Maar aangezien ik een liefdes verklaring op een zondag geschreven had dacht ik: Ik vraag haar zo persoonlijk mogelijk: Hyves.nl want ik had(/heb) haar MSN niet.

Dus had ik een hele lange brief opgesteld waarin in vermelde dat ik compleet en totaal verliefd op haar was en ik eigenlijks dolgraag met haar wou, maar tja....dat feest ging dus mooi even niet door he.

Na een halve week gewacht te hebben in complete spanning kwam op de woensdag middag toch dat berichtje: Nee het spijt me, je bent een leuke jongen maar zelfs als ik wou kon ik dat nog niet doen want ik heb een vriendje.

En tja dan sta je voor lul, heb je net je hele zondag en de halve week zitten druk maken omdat ze misschien met je wou heeft ze al een vriendje.

Ik kan je vertellen dat dat knap lullig is.

Ik had in die brief ook gevraagd of ze dit niet aan iedereen door bleren wou aangezien ik al 9 van mijn school gaande jaren gepest was en dat eigenlijks nog steeds wel gebeur(de)t.

In haar reactie op mijn brief(je) zei ze dat ze dat niet zou doen.

Volgens mij heeft ze zich daar wel aan gehouden, verder stond er ook in dat berichtje dat ze niet veel anders tegen mij zou doen.

Dit is niet helemaal waarheid geworden want volgens mij denkt ze dat ik nog steeds zo verliefd op haar ben.

Dit valt op dit moment reuze mee, ik ben al lang niet meer zo verliefd op haar als dat ik al was.

Dit maakt voor mij opzich niet zo heel veel uit, maar ik vind het wel stronts irritant dat ze mij nu als het ware schuw benadert en heel schuw zwaait en als ik bij hun sta negeert ze me compleet.

Ik wou eigenlijks dat ik nooit iets gezegd had want dan had ze ook niet zo gedaan.

Ik heb op haar berichtje terug gestuurd van Het is wel goed, sorry ik wist niet dat je een vriendje had en ik hoop dat we vrienden blijven kunnen.

Dit is niet bepaald gelukt en ik baal hier eigenlijks wel van want ik heb een gewone leuke vriendschap verneukt.

Dit is natuurlijk nooit leuk en ik hoop niet dat ik zoiets doe bij de andere meiden.

Ik zit niet zo zeer meer achter haar aan, maar als het uit zou gaan met haar vriendje en ze wou met mij had ik geen nee gezegt.

Het is niet zo zeer een enorm KNAP meisje maar vooral is ze aardig en lief.

Tuurlijk is ze ook knap van buiten, maar daar gaat het mij niet alleen om ik wil ook een lief en aardig meisje dat voor haar zelf denken kan.

Hier voldoet zij eigenlijks wel aan maar ik denk toch niet dat het wat wordt als ze zo schuw blijft dus denk ik dat ik maar gewoon het beste haar negeren kan want dat zal ze zelf ook leuker vinden denk ik.

Tot ziens lief logboek(je).

- Masterplayer Bryan, PIMP jwt

Dit artikel delen

Over de auteur