1. Skyrim -> Can't install this game

Skyrim -> Can't install this game

Vandaag kreeg ik een bericht van de gamemania dat ik skyrim kon komen ophalen. Dus ik meteen uit school langs de gamemania gaan en het spel opgehaalt, kon het eerst niet geloven maar gelukkig heb ik hem al. Maar zoals in elke weblog die ik nu heb geschreven wel over een klein probleem zit te zeiken, zo ook bij deze.

Het gaat hier namelijk om de pc versie, die via steam moet worden geinstalleerd. Dus ik mijn code invoeren en alles gaat goed (hij staat zelfs ook in mijn lijst van games aangegeven) krijg ik wanneer ik op ok klik de message dat de beveiligingscode skyrim EU betreft zoals vrij logisch is. Maar dan begint het probleem. Op steam komt het spel pas de 11e uit zoals ook gepland was, maar omdat ik hem voor de release heb kan ik hem dus nu nog niet installeren want dat weigert die gewoon. Dus nu wordt ik gekweld door een stoffen map en het mooie hoesje wat hier nu voor me toetsenbord ligt.

Hebben jullie ditzelfde probleem, of kom je er nu pas achter dat hij nu al verkrijgbaar is door het lezen van de weblog. Als je hem dus koopt, koop hem dan voor je xbox of ps3 zodat je in ieder geval kan beginnen met spelen. Dan blijf ik hier wel zielig voor mijn monitortje zitten naar trailers te kijken totdat het eindelijk de 11e is en ik het spel helemaal kapot kan spelen.

Dit artikel delen

Over de auteur