1. E3: Capcom kondigt Capcom Classic Collection aan

E3: Capcom kondigt Capcom Classic Collection aan

Capcom heeft bekend gemaakt bezig te zijn met de verzamelbundel getiteld: Capcom Classics Collection. De titel zal bestaan uit een verzameling van meer dan 20 oude, klassieke Capcom-titels die weer leven ingeblazen krijgen op zowel de Xbox als de PlayStation 2.

Capcom zal met titels zoals de Tweede Wereldoorlog shooter 1942, Final Fight, Super Nintendo-klassieker Ghost ’n Goblins en het onvergetelijke Commando een schitterende reeks titels terug op de markt brengen. Natuurlijk zullen er ook veel extra’s bij zitten, variërend van artwork tot gemixte soundtracks. Capcom Classic Collection zal beschikbaar zijn in de winter van 2005.

Dit artikel delen

Over de auteur

David Kers Vindt games als Quest for Glory, Super Monkey Ball, Dark Souls bijzonder leuk.

Reacties

 • Vet!

  Weer een must-have titel.  Goed werk Capcom !

 • Lijp

 • 'Ghost & Ghoblins' was toch ook al uit voor de GBA? Hetzelfde geldt voor 'Final Fight.' '1942' en 'Commando' volgens mij niet.  Misschien zouden die twee spellen een reden kunnen zijn om deze verzamelbundel alsnog te kopen. Maar mocht ik 'Ghost & Ghoblins' opnieuw willen spelen dan besteedt ikzelf liever mijn geld uit aan de GBA of de NES-versie dan de zoveelste poort van een goed spel …

 • @Onkel  Heb je wel een beetje gelijk in.  De beste versie van Final Fight vindt ik tot nu toe de Sega Mega CD versie, met daar vlak achter de GBA versie.  We zullen wel zien wat Capcom ons te biedden heeft.
 • Even wat anders.  Info over de Ps3:

  Opvolger van de PS2 heet Ps3.

  En de Ps3 gaat gebruik maken van Blue-Ray.

  en de Ps2 spellen kun je op de Ps3 spelen !

  Dit alles is door Sony bevestigd !!!!!
 • Niet voor de cube?

  Wat een naaistreek!!

  Er zijn spellen die op een nintendo console verschenen!!!

 • T is ook een stuk minder speelbaar…2d games met een cubecontroller.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren