1. E3: Nieuwe Sonic voor de GameCube

E3: Nieuwe Sonic voor de GameCube

Alle next-generation consoles lijken alweer voor de deur te staan. De PlayStation 3 en Xbox 360 zijn al een feit, maar voor Nintendo is niets nog zeker. Dat zullen we vanavond om 18.00 uur Nederlandse tijd gaan ontdekken.

In ieder geval wordt de huidige generatie nog niet aan zijn lot overgelaten. Er zijn namelijk bronnen die bevestigen dat er op de Nintendo stand een nieuw, exclusief Sonic spel te vinden is getiteld Sonic Gems Collection. Helaas is er over het spel nog helemaal niets bekend gemaakt. Later deze week dus waarschijnlijk meer omtrent dit nieuwe Sonic spel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Ik wil Sonic R en Sonic the Fighters!

  • Het is niet voor niks een Collection

  • Ik heb het nooit zo op 'collections' maar aangezien het een nieuw spel is hoop ik dat het hier gaat om nooit-eerder gereleasde Sonic-spellen. 'Sonic the Fighters,' die ene Sonic multiplayer voor de speelhallen en als toetje-na-de-maaltijd: Sonic CD. Gewoon omdat ik die nog nooit heb kunnen spelen en het spel lijkt mij gewoon het ultieme Sonic-spel. Misschien daarnaast nog Knuckles Chaotix (32x), misschien omdat die mensen niet echt is opgevallen, ondanks dat ik dacht dat het een redelijk originele aanpak was van een Sonic-related-character …    Maar natuurlijk hoop ik diep van binnen dat Sega met een geheel nieuwe Sonic gaat komen die al mijn verwachtingen waarmaakt, maar aangezien er 'collections' in de titel voorkomt zie ik dat niet zo snel gebeuren …

  • joepie..

  • welke zender is het vanavond    Nederland 1, 2 EN 3. Je kan het niet missen :\\

  • Heel leuk nieuws was dit de 1ste zie iik!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren