1. E3: 2K Games onthult NBA 2K6

E3: 2K Games onthult NBA 2K6

De meester der basketbalspellen keert terug en deze keer naast de Xbox en de PlayStation 2 ook op de Xbox 360. Dit deel zal over een groot aantal nieuwe en verbeterde eigenschappen beschikken. Wij hebben het voor jullie op een overzichtelijk rijtje gezet.

24/7

Met deze mode maakte we in NBA 2K5 voor het eerst kennis. In deze mode kun je het leven van een basketballer volgen van simpele straatbasketballer tot NBA-ster. Train je speler, koop nieuwe items en verneder je tegenstanders; dit kan allemaal weer in NBA 2K6.

V.I.P. System

NBA 2K6 zal beschikken over een uitgebreid profiel systeem. Download het profiel van je vriend en vergelijk jullie spelers met elkaar. Of bestudeert de bewegingen van je vriend om deze zelf na te doen.

The Crib

Deze mode zorgt voor een unieke manier om jouw prestaties aan andere te laten zien. Bij elke prestatie krijg je zogehete Crib Credits. Met deze credits kun je jouw eigen crib uitbreiden en bijvoorbeeld nieuwe muziek of mini-games kopen.

The Association

Deze mode zagen we al in een pre-E3 trailer van het spel. The Association laat de speler een kijkje nemen in de wereld achter de NBA. Jij bent een manager in de NBA en krijgt nu naast je spelers en personeel nu ook te maken met de zaakwaarnemers van je spelers, de pers en natuurlijk de fans. Verder gaat deze mode dieper in op het zakenwereldje, jij moet nu ook voor sponsoren en reclame regelen.

Online

Natuurlijk gaat NBA 2K6 online. 2K Sports heeft heel veel werk verricht om het spel ook op de PlayStation 2 goed online speelbaar te maken. In de online mode heb je de beschikking over een stat tracking, vriendenlijst, online wedstrijden en het eerder genoemde profiel systeem. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Hoop dat de online mode nu wel in Europa uit komt

  • Ik ga voor de X-Box 360 versie ;)    Heb de NBA2K5 op de X-Box, en eerdere delen heb ik ook op de X-Box en Dreamcast. Vindt het gewoon een sterke basketballijn.

  • Inderdaad, beter dan NBA Live. De gameplay is gewoon beter in NBA 2K..

  • Precies ! hopelijk blijft dat zo.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren