1. Petitie voor harde schijf in Xbox 2

Petitie voor harde schijf in Xbox 2

Op XboxRules.com is een petitie gestart om de harde schijf in de Xbox 2 te 'redden'. Eerder wisten we al te melden dat het erg onwaarschijnlijk is dat er een hardeschijf in de Xbox 2 zal zitten en het blijkt dat hier wat meningsverschillen over zijn.

Of deze petitie veel invloed zal hebben op een groot project als de Xbox 2 is nog maar de vraag. Vind jij ook dat er een harde schijf in de Xbox 2 moet komen? Doe dan nu mee aan de petitie!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • ik ga goed kijken welke next-gen ik ga kopen, Xbox 2 en PS3 lijken me allebei goede consoles te worden

 • Ja, het wordt dit keer een hevige strijd ;)

 • nou stoer joh. post dan ook gewoon niet want dit draagt niets bij.  ontopic  vind leuk idee maar denk dat het gewoon te voordelig voor MS is om dat ding er uit te laten. er zijn teveel pluspunten voor MS. zal dus wel gewoon op memorycards (of iets dergelijks) neerkomen. vaag waarom iedereen zich zo druk maakt trouwens. m systems heeft al gezegt dat het 1GB of misschien wel meer word. maakt dus niets uit. of je nou 1GB hardeschijf hebt of 1GB memory card. is card nog beter want die kun je tenminste meenemen.


 • Ik denk dat het voor de Xbox2 beter is om een HD erin te zodemieteren..maaja M$ kennende zullen ze die later wel los verkopen..  IK ga denk ik gewoon door met de Sony, omdat ik nogsteeds het gevoel heb dat dat het beste bij me past.

 • Pas 6 mensen die getekend hebben :S

 • Kansloos dat ze een petitie starten natuurlijk. Maarja, het is ook kansloos van MS dat ze geen HD ondersteunen (mocht het waar zijn).

 • Idd, 15, hahaha. Schiet je ook geen hol mee op :D En bovendien is dit paniek om niks. Tis niet eens officieel.

 • Wat een dikke nerds zeg :-). Ze vinden de Hardeschijf belangrijker dan de games.

 • In ieder geval al zes Nederlanders/Belgen :D

 • "maakt dus niets uit. of je nou 1GB hardeschijf hebt of 1GB memory card."  Zal ik het ff uitleggen. Een memory card krijg je niet bij de xbox 2 erbij, maar moet je los kopen. m.a.w. het gaat je straks meer geld kosten. Microsoft is nl. een bedrijf, en de xbox 2 zal bij de launch precies hetzelfde kosten of er nou een hdd ingebouwd is of niet. Op het moment dat er geen hdd inzit, moet je dus en een xbox kopen, en een memory card, wat dus uiteindelijk inhoud dat je meer betaald.  Heb vandaag precies een maand geleden een xbox gekocht, ik wilde eerst een Gamecube kopen, maar toen ik erachter kwam dat ik inclussief de memorycard qua kosten niet eens zoveel verschil had met een xbox heb ik een xbox gekocht.  memorycard maakt het geheel duurder voor mij, dus ja, ik wil een hdd in me xbox2 hebben.
 • Microsoft wil waarschijnlijk het prijs gebruiken tegen Sony. Je zag hoe GC verkocht als een gek toen het goedkoop werd (al hoewel Sony nog steeds nummer1 was met hardware verkopen)…. XBOX verkocht in de westerse markten beter dan GC, toen kwam een GC prijsdaling en verkocht als een speer. XBOX verkoopt "weer" beter dan GC na het klein succes die GC boekte afgelopen maanden. Dus……….  Trouwens, ik denk dat Sony's CELL chip hoge productiekosten gaat opleveren. Sony heeft al aangekondigt dat ze investeren in een goedkoper CELL chip dat ergens in 2007 klaar moet zijn. Dus ze gaan redelijk wat geld verliezen tot de 'goedkoper' CELL beschikbaar komt. En dan heb je geruchten dat ze een interne harde schijf gaan toevoegen in de PS3……………. hmmmm…….  ——————–  Anyway, wat mij betreft mogen ze het hardeschijf eruitdoen. Het word toch niet zoveel gebruikt in XBOX spelletjes en ik geen malle moer doe met het "custom soundtrack" feature. Loading times kunnen wel een probleem worden maar ze kunnen een oplossing gebruiken die Nintendo heeft gebruikt voor zijn GC.
 • Desnoods dat je een hardeschijf erbij kan kopen ofzo. Want ik vind memory cards echt kut.

 • Mem cards zijn handig. Je kunt simpel de savegames uitwisselen. Ik gebruik me memcards ook vaak om info te wisselen.

 • BATTLE OF THE TITANS

  maar ik ga een tijdje wachten want dan kan ik doet zien welke ik het best vind…

 • Nee memory cards zijn kut ze zijn raken vol en dan moet je iederkeer een nieuwe maken. Hardeschijf is beter omdat je er shit op kan downloaden en muziek erop kan branden en geen gelul heb met volle memory cards.

 • Ik vind het ook stukken makkelijker als er een harde schijf op zit . Bij mijn PS2 en gamecube moet ik er steeds opletten of mijn Mem cards niet vol zijn en bij de Xbox heb je al dat gezeik niet . Dan is het maar iets duurder , het is beter dan dat gezeik met mem cards.

 • Notorious, dat gaat dus ook kunnen bij de Xbox 2, alleen dan op een mem. card(van minimaal 1 gb), dus het maakt niet uit of j HD heb of Mem card qua opslaan, muziek, content download, etc!!!!

  Mij maakt het niet uit, zolang die kaarten maar minimaal 1 gb worden anders heb ik er nix aan

 • Je doet je naam eer aan.

 • lol

 • uhm ik heb een xbox en die harddisk is gewoon af

  eneuh 1 gb memorycard?ik wil niks zeggen maar die van 8 mb komen al 25 ballen dus dat zal best niet goedkoop worden en die harddisk dient ook voor snellere of geen laadtijden tijdens het spelen kijk maar eens naar halo

  als microsoft zonder hd komt ga ik voor de ps3 die waarschijnlijk wel een hd zal bevatten

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren