1. E3: Sony komt met nieuw partyspel genaamd Buzz

E3: Sony komt met nieuw partyspel genaamd Buzz

Sony heeft vandaag het spel Buzz: The Music Quiz aangekondigd. Het spel is een virtuele quiz, waarin de speler allemaal muziekvragen voorgeschoteld krijgt. Hierop kan hij met de speciale bijgeleverde buzzer, een aparaat met een grote rode knop en vier keuze mogelijkheden (het spel wordt met vier stuks geleverd), antwoord geven. Er worden verschillende rondes gespeeld, waarin de vraag steeds op een andere manier gesteld wordt. Zo zijn er vragen waarbij je een stukje van de muziek hoort en moet kiezen wie de artiest is en er is het bomspel, waarbij je na elke goed beantwoorde vraag de bom aan een medespeler door geeft. Bij wie de bom dan ontploft verliest punten.

Buzz!: The Music Quiz beschikt over zestien verschillende karakters, 5000 verschillende vragen en 1000 muziekclips waaraan de vragen verwant zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • als het mar niet zo saai word als dat singstar dat zuigt egt,vind ik hoor

 • @keffie13

  Dit spel heeft toch helemaal niets te maken met een karaoke spel als Singstar??  Als je dan toch niets zinnigs te melden hebt, zeg dan niks!

 • @keffie: ik weet niet hoor maar dan heb jij geen gezellige vrienden ofzo. Ik speel namelijk elke zaterdag voordat we uitgaan singstar. Ff lekker schreeuwen biertje erbij helemaal fantastisch. Jij bent waarschijnlijk zelf een beetje een saaie gozer.  ontopic: Beetje jammer dat ze geen schok ding er in hebben gemaakt ofzo. Als je dan een fout antwoord geeft dat je een schokkie krijgt. Dan zit er tenminste nog énige spanning in :p

 • Ahh voor zulke spelletjes ben ik áltijd wel in :-) lijkt me cool!

 • @vengeful, misschien komt dat erin :P

  en btw singstar is leuk emt vienden:D:D:D

  Dit kan ook leuk zijn met vrienden:D
Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren