1. Scooby-Doo! Mystery Mayhem krijgt datum

Scooby-Doo! Mystery Mayhem krijgt datum

Op 26 maart brengt THQ Scooby-Doo! Mystery Mayhem uit voor PlayStation 2, GameCube en Xbox. In het spel moet Mystery Inc. weer eens een mysterie oplossen. Om deze klus te klaren wil het team het "Tome of doom" boek raadplegen. Hierin staat beschreven hoe spoken en geesten verdreven moeten worden. Al snel komen Shaggy en de zijnen tot de ontdekking dat een aantal belangrijke bladzijden van het boek ontbreken, en jij moet samen met Shaggy en Scooby-Doo de bladzijden opspeuren.

Het spel gaat een mix worden van diverse speelstijlen, zo zal je samen met een vriend of vriendin op avontuur kunnen in de co-operatieve mode en zullen diverse minigames gespeeld moeten worden om de bladzijden te vinden.(GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • ik vond co-op games altijd super (gooftroop, zombies ate my neighbours) misschien vindt de jeugd dit spel ook wel leuk. er worden imo veel te weinig co-op games uitgebracht. elkaar helpen is soms nog toffer dan elkaar afrossen.

  • scooby dooby doooooooooooo!

  • i'll buy it for 2 scooby snacks(not):-)

  • Heb even een paar berichten verwijderd. Plaats aub. alleen een bericht als je iets aan het onderwerp toe te voegen hebt en gelieve ook geen 1-woord-posts te plaatsen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren