1. E3: Meer informatie over titels van Relic

E3: Meer informatie over titels van Relic

Relic heeft verdere informatie vrijgegeven van Company of Heroes en een uitbreiding voor Warhammer 40,000: Dawn of War genaamd Winter Assault.

Company of Heroes zal een strategie spel worden waarbij tactiek voorop staat. Relic beloofd zeer intelligente vijanden neer te zetten die anders reageren in elke situatie. Het spel is in ontwikkeling met een nieuwe engine van Relic welke buiten mooie beelden ook een sterke physics engine moet leveren. Deze physics zullen invloed hebben op de gameplay aangezien hierdoor alles kapot moet kunnen en de omgeving dus erg variabel is. Tot slot zal het spel een multiplayer kennen waarin maximaal 8 spelers het tegen elkaar kunnen opnemen.

Naast deze nieuwe titel is Relic ook bezig met een uitbreiding voor het succesvolle Warhammer 40,000: Dawn of War van vorig jaar. Warhammer 40,000: Dawn of War: Winter Assault zal een aantal verbetering kennen ten opzichte van het origineel. Zo is de multiplayer op de schop genomen waardoor deze niet alleen beter moet functioneren maar deze ook een stuk completer moet zijn. Een nieuwe ras genaamd The Imperial Guard en een lading nieuwe eenheden moeten de hardcore gamers bezig houden. Ook zal er een nieuwe campaign aan de singleplayer zijn toegevoegd. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren