1. E3: Meer info en screens Commandos Strike Force

E3: Meer info en screens Commandos Strike Force

Via de E3 hebben we wat meer informatie en screenshots gekregen over Commandos Strike Force. Er zijn drie verschillende campaigns, die met een verhaallijn nauw met elkaar verbonden zijn. Ze spelen zich af in Frankrijk, Noorwegen en Rusland. De missies zijn non-linear en kun je dus naar eigen inzicht voltooien. De makers beloven een diverse gameplay, waarin je onder andere moet infiltreren, gijzelen, saboteren, bespioneren, verkennen en moorden. Alle wapens en overige bezittingen zijn volledig authentiek. Verder wordt online multiplayer ondersteund met 16 spelers op de PC en 8 spelers op Xbox en PlayStation 2. Er zijn screenshots vrijgegeven voor alle platformen. Je vindt ze in onze gallerij.

Commandos Strike Force is gebaseerd op de klassieke strategieserie Commandos van ontwikkelaar Pyro Studios. Alle oudere informatie over deze First-person Shooter kun je vinden in onze impressie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Commandos was altijd vet :) Hopelijk zitten er nog wel wat invloeden enzo uit de 'oude' serie.

  • Het is natuurlijk een geheel ander genre, maar je hebt weer net als bij die vorige Commandos die groene baret, spy en ik geloof een sniper, waarmee je speelt. En de sfeer zal wel ongeveer hetzelfde zijn.    Dit wordt hopelijk echt een heel cool spel, de setting spreekt me in ieder geval enorm aan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren