1. E3: Earth 2160 vertoont weer teken van leven

E3: Earth 2160 vertoont weer teken van leven

Na een lange tijd weinig gehoord te hebben van het volgende deel in de succesvolle Earth serie is daar vandaag verandering ingekomen. Er is veel nieuwe informatie vrijgegeven waarvan hieronder een opsomming te vinden is:

Vier verschillende, speelbare rassen met ieder minstens dertien basis gebouwen en dertien basis unitsElk ras heeft zijn eigen single player campaign. Elke campaign heeft zeven missiesVier verschillende multiplayer modi waarvoor er 10 maps beschikbaar zijnModular Unit construction system: Elk gebouw en elke unit zijn aanpasbaar naar eigen smaak. Er zijn talloze onderdelen aanwezig, van chasis tot kanonnen. Zo kunnen er dus erg veel verschillende units en gebouwen ontstaan.Multiplayer spellen kunnen met een maximum van 8 spelers tegelijk gespeeld wordenTwaalf verschillende "Virtual Agents". Deze personages hebben een grote invloed op het spel. Hierover is helaas nog weinig losgelaten

Verder zijn er ook nog een aantal nieuwe screenshots verschenen die hier te vinden zijn. Earth 2160 zal in het derde kwartaal van dit jaar verschijnen op de PC. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • oeh ik kan niet wachten op deze, vond de vorige delen echt heel cool!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren