1. E3: Kleine nieuwe feitjes over Far Cry Instincts

E3: Kleine nieuwe feitjes over Far Cry Instincts

Ubisoft heeft laten weten dat de console versie van Far Cry: Far Cry Instincts tegen de eind van dit jaar op de markt zal komen. De console versie zal net zoals de PC versie spelers de mogelijkheid geven om eigen speelvelden te maken en die uit te wisselen met andere spelers via Xbox Live zodat deze online gespeeld kunnen worden.

De vijanden zullen een stuk slimmer zijn als in de PC versie door Ubisoft's F.A.R. AI wat staat voor Full Action Response AI. Vijanden zullen hun acties goed doordenken om hun kans op overleven te vergroten. Buiten een arsenaal aan wapens zal de spelers gebruik moeten maken van zijn omgeving om te overleven. In de loop van het spel zal de spelers ook bovennatuurlijke krachten krijgen om de vijand een kopje kleiner te kunnen maken. Op welke huidige en/of volgende generatie consoles Far Cry Instincts zal verschijnen, op het hebben wij het spel als een Xbox en PS2 spel genoteerd. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • dit kan de ps2 nooit aan

    zal wel weer zo ghost recon 2 verhaal worden

  • nee je kan het hele eiland op eigen manier ''bestormen''

  • Omg, da is zo ongelooflijk mooi, hé, ik denk dat ik far cry voor pc nog es ga bovenhalen…

  • dat filmpje zag er super vet uit, vooral die 'instincts' die je hebt.. wow!

  • Dit zijn van die dingen die me doen realiseren dat een volgende generatie nog helemaal niet nodig is. Als dit spel echt op zestig fps loopt, damn!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren