1. E3: Quad Frenzy bevestigd voor NDS

E3: Quad Frenzy bevestigd voor NDS

Majesco heeft vandaag officieel het bestaan van Quad Frenzy voor de Nintendo DS bevestigd. Bij deze bekendmaking is helaas maar weinig informatie rondom de titel vrijgegeven. Het enige dat we tot nu toe weten is:

Het spel zal gebruik maken van de Wi-Fi mogelijkheid van de NDSDe voertuigen in het spel zullen naar eigen smaak aan te passen zijn

Verder is er door Majesco niets losgelaten. Wel zijn er een paar erg vroege screenshots vrijgegeven. Dit lijken echter nog erg vroege screenshots omdat de personages op de quads totaal nog geen detail hebben en alleen bestaan uit rood en groen. Misschien horen we deze week meer rondom deze titel, dan houden we jou natuurlijk op de hoogte.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • ziet er niet uit :(

 • idd :/

 • dubbel

 • aaaaaaaaaaaaaaah het doet pijn aan mijn ogen, haal het weg haal het weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg !!!!

 • jongens het zijn nog hele vroege screenshots eerst ff het berichtje lezen……

  kan wel wat worden, mssn:D  offtopic: ik denk dat dat filmpje van vorige week wel echt is, eerst krijg je 20 jaar games te zien - op de Revolution kan je alle games van de afgelopen 20 jaar spelen, daarna een teller die stopt op 512 - het flash geheugen van de Revolution, en nog een paar dingetjes dat die fan die het zogenaamd gemaakt heeft gewoon niet kon weten.  http://media.cube.ign.com/articles/613/613578/vids_1.html

  />

  hier is de link nog ff


 • omfg :D had deze kut 'screens' dan niet vrijgegeven of zo.. dit is zoiets als in het begin wanneer ze een game gaan maken en testen hoe het spel draait op de ds.. werk van de eerste 2 weken van de ontwikkeling dus.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren