1. E3: Too Human-trilogie op Xbox 360

E3: Too Human-trilogie op Xbox 360

Voormalig 2nd-party ontwikkelaar voor Nintendo, Silicon Knights, werkt aan een trilogie van Too Human voor de Xbox 360. De ontwikkelaar deed zijn toekomstplannen in de nieuwste uitgave van het magazine Electronic Gaming Monthly uit de doeken.

Too Human is een project waar de studio al een tijd mee aan de gang is. Het spel werd oorspronkelijk aangekondigd als een spel voor de PlayStation en zou daarna op de GameCube verschijnen. Too Human zag echter nooit het daglicht.

Inhoudelijke informatie over het spel is nog niet bekend, behalve dat het spel een actie/rpg spel is met een futuristische setting. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de Too Human-trilogie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Het wordt eens tijd dat ze beelden tonen, ik heb lang genoeg gefantaseerd over dit spelleke. Te zien aan de eerste schetsen werd het iets in een stad met allerlei auto's die werden opgeblazen. Maar ja, dat was vier jaar terug. Nu is mijn enige wens: laat het alsjeblieft niet in een normale stad afspelen…  *spuugt op gangstaspellekes

 • Lupus ben ik helemaal mee eens, geen ganstashit doe het is gewoon over een zakenmannetje in het echte leven hahahah:P

 • Cool ben benieuwd.

 • Dus daar stond die 3 vorig jaar voor. Het wordt gewoon een Trilogy.  Nou nog even Eternal Darkness 2 aankondigen en ik ben weer blij.

 • Voor Too Human hoop en denk ik eerder richting Factor 5's Star Wars spellen dan hun horrortripje. Staat me nog iets bij van een slijmerige, groene verzameling capsules als artwork.

 • Ben benieuwd.

 • Voor Too Human hoop en denk ik eerder richting Factor 5's Star Wars spellen dan hun horrortripje. Staat me nog iets bij van een slijmerige, groene verzameling capsules als artwork.

  Ik denk dat het niet veel gaat lijken op een van beide games hoor. Volgens mij wordt het een horror/shooter in de toekomst. ik denk dat je meer in de richting van Metroid Prime moet denken. Lijkt me wel een vet spel (ook al is er nog geen fuck over bekend).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren