1. E3: Meer informatie omtrent MotoGP 4

E3: Meer informatie omtrent MotoGP 4

Terwijl het echte MotoGP seizoen al begonnen is moet het MotoGP seizoen van Sony nog beginnen. MotoGP 4 zal beschikken over (ver)nieuw(d)e teams, coureurs, circuits en modi.

Voor het eerst op een spelcomputer zal er nu ook met 125cc en 250cc klassen te racen zijn. Isao Nakamura van Namco is er van overtuigd dat MotoGP 4 een grote stap vooruit is voor de serie:

"I am very excited about this new title. We've added a lot of new features, while still ensuring that fans of MotoGP will recognise the high quality, realistic racing from the previous games. We are also proud to include the 125cc and 250cc motorbike classes for the first time."

Namco heeft samen gewerkt met Dorna Sports om een zo realistisch mogelijke race-ervaring te creëren, zelfs bij snelheden over de driehonderd kilometer per uur.

MotoGP 4 zou eigenlijk in mei uitkomen, maar dit is veranderd naar het tweede kwartaal van 2005. Er is wel andere goed MotoGP nieuws, want MotoGP 3 zal in oktober opgenomen worden in de Platinum-serie van Sony. Verder zijn er een aantal nieuwe screenshots verschenen, deze kun je hier vinden. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • he alles is echt mooi maar in de wielen zie je vet hoeken.

  • lijkt me ook best vet:P

  • Pepijntje: Klopt ja, maar het stond heel vaag in het persbericht. Ik denk dat ze daar doelde op het feit dat wanneer dit spel uitkomt het seizoen af is. Ik heb er verder niet veel aandacht aan besteed, maar ik wist eigenlijk wel dat het seizoen net begonnen was.

  • USSJ: Ik snap wat je bedoelt, schrijf zelf voor een f1 website en persberichten kunnen soms inderdaad verschrikkelijk zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren