1. E3: Sony maakt meer bekend over Formula One 05

E3: Sony maakt meer bekend over Formula One 05

Sony heeft meer bekend gemaakt over Formula One 05 voor de PlayStation 2. Formula One 05 zal wederom het enige Formule 1 spel zijn dat over de officiële FIA-licentie beschikt. Verder zal het mogelijk zijn om in authentieke Formule 1 wagens te rijden en nog veel meer. Wij hebben alle veranderingen op een rijtje gezet.

Nieuwe competitie

Neem het online op tegen mensen vanuit de hele wereld. Bewijs dat jij de beste bent door je snelste tijden door te geven of neem het gewoon head-to-head op tegen een vriend, vriendin of onbekende.

Nieuwe features

Dit zijn onder andere interactieve pitstops en een pre-race grid line-up met monteurs, journalisten, camera mensen, speciale evenementen en natuurlijk pitpoezen.

Nieuwe Carière

De Carière mode heeft wat veranderingen ondergaan. Deze mode biedt nu meer diepte dan ooit te voren. Ook zal het makkelijkere zijn voor spelers die redelijk onbekend zijn met de Formula One-serie. Hiermee geeft Sony gehoor aan het grootste minpunt van Formula One 04, dat spel was té moeilijk voor beginners.

Nieuwe hulp

Omdat Formula One 04 een tikkie te moeilijk was voor een beginner is er een zogenoemde learner aid aan het spel toegevoegd. Deze zorgt voor tips tijdens het laden, zorgt dat, door middel van een ticker, de modi in het optie-scherm duidelijk worden gemaakt en er zal ook audio-informatie gegeven worden. Ook helpt je pit crew je als je een fout in een bocht hebt gemaakt of als er iets mis is met je racemonster.

Oud en Nieuw

Formula One 05 doet de oude glorie van de Formule 1 herleven. Het spel zal beschikken over klassieke auto's die je zelf kunt vrijspelen. Ook zullen er klassieke banen aan het spellen toegevoegd worden. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Dit wordt een goed spel denk ik

 • vorige was wel leuk. Online wordt ie wel beter iig

 • Ben de Beta nu aan het testen, 12 man online.  Ziet er goed uit !

 • EA-F1 games zuigen.

  Koop als je een F1 game wil tenminste een echte simulator zoals GP4 ofzo.

 • Is dit van ea dan?:S… UUuh sony!!

 • \"een echte simulator zoals GP4 ofzo. \" GP3 was beter =)

 • Ja ik wou net zeggen dat is zeker weten van Sony, die het alle rechten opgekocht.

 • als er een beetje mooie schade en als het er verder goed uit ziet koop ik m denk ik. wel even wachten voor de release:( augustus…. waarom zo laat man

 • Dat meen je niet?

 • forza lijkt mij best goed maar ik ga om een ps3:D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren