1. E3: Meer informatie over Blitz: The League

E3: Meer informatie over Blitz: The League

Ontwikkelaar en uitgever Midway heeft meer informatie vrijgegeven over haar american football-spel Blitz: The League. In dit spel neem je deel aan een fictieve american football competitie. Realisme is het waar het in Blitz: The League allemaal om draait.

Zo bevat spel realistische blessures, die opgelopen en veroorzaakt kunnen worden door afgrijselijke tackles. De animaties hiervan moeten zeer gedetailleerd worden weergegeven. Krakende botten en verpletterende schedels worden in dit spel niet geschuwd, met het nodige bloed als gevolg. Als gevolg daarvan kunnen blessures opgelopen worden die je het seizoen kunnen kosten.

Verder bevat het spel een verhaalmodus, die zich zowel op het veld als er buiten afspeelt en zelfs ook in de bestuurskamer. Zo kun je de leiding nemen over de spelers en het personeel om ze zo naar het kampioenschap te leiden. Daarnaast biedt het spel een modus die je kunt activeren waardoor de actie op het veld tijdelijk wordt vertraagd. Dan kun je allerlei trucs en andere belangrijke moves uitvoeren.

Als laatste is het spel zowel op de PlayStation 2 als op de Xbox online te spelen. Blitz: The League verschijnt in de winter van 2005 op de PS2 en Xbox. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Mmm lijkt me opzich best leuk, een beetje zoals deathrow, maar dan met american football?    Kotm er misschien ene evrvolg op deathrow?:D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren