1. E3: Beatmania naar de PS2

E3: Beatmania naar de PS2

Na de succesvolle Dance Dance Revolution en Karaoke Revolution reeks komt Konami met Beatmania. Konami maakte dit vandaag op de E3 bekend.

Beatmania is een interactieve DJ simulator die je spelenderwijs de mogelijkheid geeft je eigen mix neer te zetten met behulp van de speciale Turntable controller. Het spel bezit meer dan 50 verschillende club tracks verdeeld in, pop, pop, techno, drum 'n bass, trance en house. Daarnaast heeft Beatmania ook nog enkele exclusieve tracks van de beste DJ’s van dit moment.

Het spel was al in de arcade hallen te vinden, waar het een groot succes was, nu vindt het zijn weg naar de Playstation 2. Binnenkort meer over dit spel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • YEAH, Marcel's eerste nieuwsbericht =]

 • Yeay feest!

 • even een paar opmerkingen:  - Van de beatmaniareeks zijn er al een stuk of 10 delen verschenene in Japan…een aantal op de Psone en een stuk of 6/7 op de japanse Ps2  - In europe is er ook een beatmania op de PSone verschenen, inclusief speciale controller  Ik denk dat na het succes van muziekspellen als Taiko no tatsujin (drum master) en Donkey Konga, Konami nog een keer een poging waagt op de beatmaniaserie in USA/europa? nieuw leven in te blazen…

 • Info:

  beatmania IIDX 12 ~HAPPY SKY~ zal in juni in de Japanse arcades te spelen zijn, beatmania IIDX 9th Style is de nieuwste release voor PS2.  beatmania European Edit voor PSX was een flop.

  De nieuwe EU beatmania voor PS2 zal een aangepaste 9th Style interface gaan gebruiken.  Meer info over beatmania vind je hier:

  http://www.bemanistyle.com


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren