1. E3: Derde deel Teenage Mutant Ninja Turtles aangekondigd

E3: Derde deel Teenage Mutant Ninja Turtles aangekondigd

Konami heeft Teenage Mutant Ninja Turtles 3: Mutant Nightmare aangekondigd op de E3. Het derde deel van deze serie zal op de PlayStation 2, GameCube, Xbox en Nintendo DS verschijnen.

Volgens Konami moet Mutant Nightmare het meest uitgebreide Teenage Mutant Ninja Turtle spel ooit worden. Om dit te bereiken zal ontwikkelaar Konami Digital Entertainment America flink aan de basis van het spel sleutelen en er een flinke scheut nieuwigheden aan toevoegen.

De Nintendo DS versie zal duidelijk verschillen van zijn grote console broertjes. Konami tracht zo goed mogelijk gebruik te maken van de unieke functies van de Nintendo DS. Het touchscreen zal een belangrijke functie krijgen gedurende het hele spel en ook de WiFi mogelijkheden van Nintendo's draagbare spelcomputer zullen worden benut.

Het is nog niet bekend wanneer Teenage Mutant Ninja Turtles 3: Mutant Power het licht zal zien. Screenshots van de console versies kun je hier bekijken, en screenshots van de Nintendo DS-versie zijn hier te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Gaap…

  • zoo!!! hier zat ik op te wachten, dit kleuterspel zodat ik samen met mijn kleuter vriendjes een kleuteravond kan organiseren:p

  • maar die ds screensshots zien er wel gelikt uit    oh w8 dat waren die van de ps2 gc en xbox versie.. haha

    dan is t in een keer een stuk minder mooi


  • ds versie kan leuk worden, ziet er een beetje uit zoals 'vroegah' toen TMNT nog vet was..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren