1. E3: And 1 Streetball onthuld

E3: And 1 Streetball onthuld

Ubisoft heeft And 1 Streetball onthuld voor de PlayStation 2 en Xbox. Ubisoft, uitgever en ontwikkelaar van And 1 Streetball, moet de concurrentie aan gaan met NBA Street. Tony Kee van Ubisoft vertelde dat de samenwerking met And 1 heel belangrijk is:

“And 1 Streetball will prove to be an impressive entry for Ubisoft into the sports video game market. Working very closely with the AND 1 Mix Tape Tour players, we captured the essence of authentic street basketball and will bring a completely new and innovative approach to the basketball game genre.”

And 1 Streetball is niet zomaar een straatbasketbal spel, maar het is gebaseerd op de And 1 Mix Tape Tour. Spelers als AO, The Professor, Spyda en Pharmacist die we allemaal kennen van de Mix Tape Tour zullen ook in het spel zitten. Elke speler heeft zijn eigen bewegingen en uitstraling. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om een eigen speler aan te maken.

Verder beschikt And 1 Streetball over een story mode. Deze verhaallijn laat je meedoen met de Mix Tape Tour. Lukt het jou om het publiek voor je te winnen? Wanneer dit je lukt zal het niet lang duren voordat je een contract aangeboden krijgt om bij het And 1 Mix Tape team te komen spelen.

And 1 Streetball beschikt natuurlijk ook over kleding van And 1. Het spel beschikt over zogehete I-Ball controls, dit is een systeem die je een vloeiende en precieze controle geeft over de speler. De soundtrack zal vanzelfsprekend bestaan uit hiphop. Elk basketbalveld zal zijn eigen nummers hebben. Natuurlijk is And 1 Streetball ook nog online speelbaar. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • sommige screens zien er niet geweldig uit, maar het klinkt allemaal als muziek in de oren.

  • screens zien er echt super uit :)

  • and1 is de shit in straatbasketball

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren