1. E3: Interview over Animal Crossing

E3: Interview over Animal Crossing

IGN heeft een uitgebreid interview gehad met Katsuya Eguchi, welke verantwoordelijk is voor de Nintendo DS versie van het spel.

In dit interview werd nieuwe info over het spel verteld. Zo zal het spel waarschijnlijk geen NES spellen hebben, zoals de de Gamecube versie. Door het tweede scherm zal het mogelijk zijn om de hemel te bekijken en in de nacht de sterren. Het spel zal een aantal personages uit de Gamecube versie hebben en een aantal nieuwe. Ook zal je in het spel net zoveel items kunnen verzamelen als in de Gamecube versie.

Ook over de online modus werd gesproken. Spelers zullen alleen een dorp kunnen bezoeken van iemand anders als de speler ook daadwerkelijk online is. Post naar die persoon kan je alleen verzenden als je in zijn dorp bent. Zoals al eerder bekend zal er in plaats van een trein station een grote poort zijn. Deze kan je open zetten als je wilt dat mensen je kunnen bezoeken. Door het bijhouden van een friendlist kan je specifiek aangeven wie je wel mag bezoeken, en wie niet.

Om het hele interview te lezen klik hier.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Klinkt hoopvol

 • lijkt me leuk. een onspannende online simulatie spel om je te laten wennen aan de feit dat je online bezig bent met de DS. Dit spel staat zeker in mijn lijst van online DS games die ik wil hebben.

 • leuk :D kan ik bij anderen bomen om gaan hakken. Vinden ze altijd leuk.

 • hahahha klinkt wel mooi, goede ideen in ieder geval:D

 • Jammer dat er geen NES spellen in zitten, hadden ze leuke dingen mee kunnen doen.  Afijn, ik verwacht nog steeds dat dit weer een erg leuk spelletje wordt.

 • Cool, animal crossing was op de cube harstikke vet en alles lijkt erop dat het nu geperfectioneerd is (online, toetsenboord etc etc). :D  En van die NES spellen is idd beetje jammer, maar misschien doen ze wel minigames erin of zo? Dat je met een ds kan spelen in het spel lol :D

 • kan je ook bijelkaar in dorp wonen? dat zou echt vet zijn!

 • Coel, maar warm!

 • Ik wil hem zooooo graag! Ik doe er alles voor.. :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren