1. E3: Nieuwe horroravonturen in Fatal Frame 3: The Tormented

E3: Nieuwe horroravonturen in Fatal Frame 3: The Tormented

Uitgever en ontwikkelaar Tecmo heeft op de E3 het derde deel uit de Fatal Frame-serie aangekondigd. De vorige twee delen van het Japanse horrorspel gingen in Nederland door het leven onder de naam Project Zero. Fatal Frame 3: The Tormented verschijnt net als de vorige delen exclusief op de PlayStation 2 en moet in het najaar van 2005 in de winkels liggen.

Nieuw in deel drie is de mogelijkheid met meerdere personages te spelen. Zo kun je nu ook spelen met Miku Hinasaki, het hoofdpersonages uit deel een, en met Kei Amakura, een vriend van Rei en tevens journalist. Hierdoor komt er meer strategie bij het spel kijken, aangezien elk personages zijn eigen bekwaamheden heeft waarvan gebruik moet worden gemaakt om de missies te voltooien en uiteindelijk levend uit het "House of Sleep" te komen.

Fatal Frame 3: The Tormented vertelt het verhaal van Rei Kurosawa, die bij een auto-ongeluk haar verloofde verliest. Het wordt allemaal nog erger als ze in het "House of Sleep" terechtkomt. Daar treft ze allerlei gemartelde geesten die vervloekt zijn door een dodelijke tatooeage. De enige aanwijzing die je hebt zijn de foto's die Rei met haar fototoestel neemt. Ook Rei wordt vervloekt door de tatoeage, die elke dag dat ze wakker wordt grotere vormen aanneemt. Om van de vloek af te komen moet Rei achter de waarheid zien te komen, waar het avontuur begint. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Fatal Frame 3: The Tormented verschijnt net als de vorige delen exclusief op de PlayStation 2

    Fatal Frame 2 is er ook voor de Xbox maar dan natuurlijk met de naam Project Zero 2…. (Kheb hem hier nl. liggen)

  • Lijkt me wel wat, de vorige delen waren ook leuk om te spelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren