1. Ghost Recon: Jungle Storm

Ghost Recon: Jungle Storm

Op de PlayStation 2 is het tot op de dag van vandaag slecht gesteld met online spellen. Op SOCOM na is er bar weinig goeds te vinden. Daarom heeft Sony de hulp van Ubisoft ingeroepen. Ghost Recon en Ghost Recon: Island Thunder waren op de Xbox online te spelen en met succes. Ghost Recon is zelfs het meest gespeelde schietspel op Xbox Live. Nu hoopt Sony met Ghost Recon: Jungle Storm, dat exclusief voor de PlayStation 2 verschijnt, een boost te geven aan hun online plannen.

Of dit op de PlayStation 2 gaat gebeuren moeten we afwachten. Wel zijn wij na het spelen van de preview versie erg enthousiast geraakt en daarom zetten we deze week Ghost Recon: Jungle Storm extra in de aandacht. Denk daarbij aan een leuke prijsvraag en een aantal achtergrondartikelen. Houd InsideGamer komende week in de gaten als je wilt weten hoe dit spel het er vanaf gaat brengen.

Dag 1: De Prijsvraag

Dag 2: De Geschiedenis

Dag 3: De jungle van Jungle Storm

Dag 4: Tom Clancy en Red Storm

Dag 5: De Recensie

Algemene informatie over Ghost Recon: Jungle Storm:

Productpagina

De Gespeeld Impressie

Beeldmateriaal

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • mij lijkt dit spel dus 10x nix speel ik liever island thunder op de xbox de ps2 vind ik wat pc ports betreft maar bagger en het online gebeuren kan niet tippen aan xboxlive.    mooie thema versiering op de site trouwens

  • Ik sluit mij deels aan bij Mr.Famicom, en waarom deels? Omdat GR op de Xbox ook bagger speelt in vergelijking tot de PC. Juist bij GR is het belangrijk om zo precies mogelijk te richten, en ook een zeer hoge beeldresolutie is een must. Dat zijn 2 belangrijke factoren die bij de Xbox ontbreken tov de PC.

  • Ja het oogt nogal kaal allemaal. Het is net alsof je op een PC van 3jaar oud aan het spelen bent. En het is erg wennen aan shooters op de console vanwege de controls

  • Online spelen kan best gaaf zijn en het spel kent een fijn prijsje. :)

  • Tegenhanger van Socom US Navy Seals (online)….. anyone??

  • dit spel wordt niks, het komt gelijk uit met SOCOM 2 die het dik gaat verslaan

  • RBS3 en Socom 2 zijn niet met elkaar te vergelijken denk ik, Jestix. En over Ghost Recon….tsja ik had de demo gespeeld en die was diep en dan ook diep triest….de graphics leken wel uit het tijdperk van de psone te stammen en de controlls waren fokking traag…nee geef mij maar Socom (2)

  • idd de graphics zien er best wel pixelig uit, socom 2 is mooier en lijkt mij kwa aankoop ook beter

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren