1. Ubisoft komt met nieuw CSI spel

Ubisoft komt met nieuw CSI spel

Na het verrassende succes van het eerst CSI spel komt Ubisoft met een tweede deel. CSI: Miami gaat door op het concept van deel één en zo is het weer aan jou zoveel mogelijk misdaden op te lossen. Dit doe je door gebruik te maken van een aantal technische snufjes, die je helpen bij het vinden van het bewijs. Op de lokaties na lijkt het spel vooralsnog dus niet veel nieuws te bieden maar dit kan natuurlijk nog komen wanneer er meer details bekend worden gemaakt.

"Ubisoft did an all-around terrific job with CSI: Crime Scene Investigation and I look forward to working with them to build on that success with the CSI: Miami game."

Uiteraard is ook dit deel weer gebasseerd op de zeer populaire gelijknamige TV serie die sinds de eerste aflevering in september 2002 al meer dan 22,8 miljoen kijkers trok. CSI: Miami staat gepland voor de winter van 2004-2005.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • de serie vind ik altijd wel leuk maar een game lijkt me nix..

  • foute informatie mannetje :D. is geen nieuw deel in de reeks. is andere (spin-off) televisieserie. je hebt CSI tv serie en games (ook van ubi). en je hebt CSI MIAMI tv serie en titels. is dus geen opvolger.

  • Mmm er was toch ook een 2e deel van C.S.I. in de maak?

    Die lijkt me wel vet gewoon, ben benieuwd wanneer die dan zal gaan uitkomen,heb het 1e deel nergens kunnen vinden namelijk.

  • ja er is van CSI (de gewone tv serie dus) een tweede spel in de maak. dark motives genaamd. dit bericht klopt dus niet helemaal aangezien CSI miami een andere titel is / serie word.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren