1. De jungle van Jungle Storm

De jungle van Jungle Storm

Vandaag kijken we naar de omgeving waar Ghost Recon: Jungle Storm zich afspeelt. Een voorproefje op wat Jungle Storm de speler te bieden heeft.

Island Thunder

Zoals al eerder vermeld, Jungle Storm biedt naast de exclusieve Jungle Storm missie ook de Island Thunder missie. In deze missie bevind je je in Cuba en zul je er alles aan moeten doen om de vrije verkiezingen daar eerlijk te laten verlopen. Voordat het zover is moet je je door acht missies heen vechten. InsideGamer geeft alvast een voorproefje van de eerste vier missies.

Missie 1: Stel een paar wapenkratten veilig

Deze missie speelt zich af op een verlaten plantage. Het is moeilijk om dekking te zoeken, aangezien er maar weinig bomen zijn. De sleutel naar succes is rustig sluipen, zodat de vijand je niet hoort.

Missie 2: Schakel een vijandig kamp uit

Het weer is behoorlijk slecht en dus zul je de radar goed bij de hand moeten houden. Gelukkig is de begroeiing in deze wereld wat beter, zodat je minder snel gezien zal worden. Vijanden zijn er zat, zodat deze missie als een echt knalfestijn gezien kan worden.

Missie 3: Bevrijd een paar oorlogsgevangenen en schakel de SAM raketten uit

Een SAM raket heeft een Amerikaanse helikopter neergeschoten en nu is het aan jou hen te redden. Het terrein waar deze missie zich afspeelt is erg heuvelachtig en daarom is het aan te raden om een sluipschutter mee te nemen. Ook zul je een Demolition Expert aan je team moeten toevoegen om zo de SAM te kunnen saboteren.

Missie 4: Saboteer een vliegveld

Midden in een moeras ligt een vliegveld dat gebruikt wordt door Cubaanse rebellen voor de aanvoer van hun wapens. Als het de Ghosts lukt om dit vliegveld uit te schakelen, zal dat een behoorlijke aderlating voor de rebellen zijn. Deze missie is een hele snelle. Je hoeft alleen wat explosieven te plaatsen, om je daarna zo snel mogelijk uit de voeten te maken.

Tot zover een korte introductie tot de Island Thunder missie. We hebben tot slot nog een drietal filmpjes van de Xbox versie van Island Thunder, om zo een beter beeld van deze missie te geven.

Filmpje 1

Filmpje 2

Filmpje 3

Jungle Storm

De Jungle Storm missie speelt zich af in Colombia. Ook hier zijn flink wat problemen. Al lange tijd proberen de rebellen, die gefinancierd worden met drugsgelden, de regering af te zetten. Krachtige explosies vinden in de hoofdstad plaats en de regering roept de hulp van het Amerikaanse leger in. De Ghosts worden ingezet om de drugshandel in Colombia voor eens en voor altijd stop te zetten.

Missie 1: Red drie gevangenen

Er zijn een paar VN soldaten gevangen genomen door de MFLC (Movimiento de las Fuerzas libres Colombianas) en het is aan de Ghosts om ze te bevrijden. Deze missie speelt zich af tussen een paar oude Azteekse ruïnes, waar de MFLC hun kamp hebben opgezet. Het is aan te raden om vanuit de bergen met een sluipschutter de omgeving af te zoeken.

Missie 2: Vernietig een spoorlijn

De rebellen maken gebruik van een spoorlijn om geweren, ammunitie en brandstof te vervoeren. Deze lijn moet jij kapot maken. De Colombiaanse regering is het hier niet mee eens maar het is de enige keus. De missie speelt zich af in een moerasachtige omgeving en de rebellen hebben een grote hoeveelheid valstrikken geplaatst.

Missie 3: Plaats een zender op een helikopter

Deze missie volgt vlak op de vorige. Aan het eind van spoorlijn is een opslagplaats waar de rebellen munitie hebben opgeslagen. Naast het vernietigen van deze munitie zul je ook een zender op een helikopter moeten plaatsen zodat deze gevolgd kan worden naar de echte basis van de rebellen. De missie speelt zich 's nachts af en dus zal er met night vision gewerkt moeten worden. Neem ook weer een paar sluipschutters mee om zo vanaf grote afstand de vijand neer te kunnen schieten.

Missie 4: Arresteer een hoge MFLC rebel

Dankzij de zender op de helikopter hebben de Ghosts nu een hooggeplaatste rebel gevonden. Hij bevindt zich in een grote villa in een Colombiaans dorpje. Je zult je een weg door cocaïnevelden moeten banen om zo uiteindelijk de rebel te arresteren. Onderweg kom je een hoop burgers tegen en is het lastig om te zien wie nou de vijand is en wie niet. Zorg ervoor dat je geen enkele burger neerschiet!

Ook van de Jungle Storm missie hebben we een aantal mooie filmpjes.

De makers aan het woord

Trailer 1

Trailer 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • uhm..die eerste paar screens lijk heeeeeel erg veel op Island thunder…

  • Uhm… kan zijn dat ik het verkeerd begrepen heb, maar volgens mij ZIJN die van Island Thunder… dat staat er namelijk boven…

  • Zoals al eerder vermeld, Jungle Storm biedt naast de exclusieve Jungle Storm missie ook de Island Thunder missie.lezen senpai :)

  • best mooi voor een ps one game….o is het toch ps2? zou je niet zeggen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren