1. Detail texture techniek voor Half-Life

Detail texture techniek voor Half-Life

De populaire detail texture techniek zal vanaf nu ook in Half-Life mappen gebruikt kunnen worden. Detail texture is een techniek die in veel spellen vandaag de dag word gebruikt. Door deze techniek zijn textures veel scherper, en ook van dichtbij zien ze er veel beter uit. Counter-Strike: Condition Zero zal volop gebruik kunnen van deze nieuwe techniek. Map makers voor Half-Life en Half-Life mods (zoals Counter-Strike en Day of Defeat) hebben nu de mogelijkheid om deze techniek voor hun map te gebruiken. Het enige wat een speler hoeft te doen is een kleine command bij de console invoeren. De mod Hostile Intent biedt de mogelijkheid om één van hun mappen met deze techniek te spelen, waarschijnlijk zullen we er meer zien in de toekomst.

Overigens liet Mega Games nog weten dat Counter-Strike: Condition Zero op de 23ste via Steam te downloaden zal zijn, dit is drie dagen voor de Europese release.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Geeft de HL engine weer een wat langer leven :)

  • Betere graphics + Gratis = :-)

  • alleen welke command IG?? kan dat er ook bij :p

  • r_detailtextures 1

    Maar dan moet je wel een map hebben die het ondersteund, en dat zijn er nu nog maar heel weinig.

  • Meer info over detail textures in HL vind je hier:    http://collective.valve-erc.com/index.php?doc=1076548934-94242500

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren