1. KOTOR krijgt beloofde content

KOTOR krijgt beloofde content

Bioware maakte vandaag bekend dat Knights of the Old Republic eindelijk nieuwe content krijgt, die uiteraard via Xbox Live te downloaden is. Volgens het forum van de ontwikkelaar kun je binnenkort een aantal nieuwe wapens aanschaffen, tezamen met een aantal andere voorwerpen. Belangrijker is echter dat er ook een heel nieuw ruimtestation bij komt!

Het station zal in een baan rond gas gigant Yavin worden gebracht, met zijn eigen laad en los filmpjes. In de Verenigde Staten is het spel op internet overigens in prijs verlaagd, of wij hem binnenkort ook goedkoper kunnen krijgen is nog onduidelijk.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Wat is het nut van dat ruimtestation? Voegt het iets toe aan het verhaal? :S Ik zit te wachten tot er eindelijk eens content voor PGR2 komt…

 • ik hoop dat die hier ook in prijs daalt. Ik vind het wel een leuk spel maar niet voor full price. Maar voor 29,99 ga ik hem zeker wel halen.

 • Me too.. zit ook te wachten op een price-drop, dan ga ik 'm ook cker halen.

 • Je weet niet wat je mist….

  KOTOR is super. Ik kan me niet voorstellen wat voor nut een extra ruimtestation heeft maar het zal waarschijnlijk wel een soort uitgebreide shop worden net zoals Yavin zelf. Ik speel KOTOR zelf op de PC maar er zit nauwlijks verschil in, vooral grafisch is het net een tikkeltje beter.

 • "Ik kan me niet voorstellen wat voor nut een extra ruimtestation heeft maar het zal waarschijnlijk wel een soort uitgebreide shop worden net zoals Yavin zelf."  Waar jij het over hebt is volgens mij de uitbreiding.

  Bij de pc versie zit hij aleen al in het spel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren