1. Romero ontkent ontwikkeling N-Gage 2

Romero ontkent ontwikkeling N-Gage 2

Jonh Romero heeft nooit gezegd dat Nokia bezig is met de ontwikkeling van de N-Gage 2. Dat heeft hij gister bekend gemaakt tegenover GamesIndustry.biz. Onlangs meldde we je dat hij hardware van de nieuwe N-Gage zou hebben gezien en dat met deze makkerlijk te bellen zou zijn en de problemen met het verwisselen van de spellen zou verhelpen. Romero heeft dit echter nooit gezegd. Diegene waar hij mee spraak bleek een journalist te zijn wat Romero niet wist. Er werd hem gevraagd wat hij dacht van de N-Gage.

"I told him, then he told me that he thought it had an awful design with the MMC chip and the way you talk on it... I just said, 'Yeah, well Nokia's fixing those problems in their next one.'"

Dit was alles wat Romero erover heeft gezegd. Onze vriendelijke Rus wist het verhaal echter volledig op te blazen, waar dus jammer genoeg voor hem niets van waar is. Uit Romero's antwoord kunnen we echter wel opmaken dat ook Nokia de gebreken aan de N-Gage toegeeft. Als we puur hier op afgaan zou het dus helemaal niet zo raar zijn dat er ooit een N-Gage 2 komt...

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik kan niet wachten….

  • Nokia brengt elk jaar zo'n 6/7 nieuwe toestellen uit volgens mij, daar gaat heel wat research en developement aan vooraf. Lijkt me erg stug dat ze NIET met een verbetering van die openlijke afgang (n-gage) komen. Ze hebben immers een naam hoog te houden.

  • Lol….. N-gage blijft een telefoon alleen wat meer game extra's

    Btw die games zijn belachelijk duur.

  • haha die romero heeft ze mond voorbijgepraat aan iemand die een journalist bleek te zijn :P    moestie ff rechtzette van ze baas :P

  • Voor die games hoef je je niet zorgen te maken , want die zijn zo te dowloaden ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren