1. Jason Rubin verlaat Naughty Dog

Jason Rubin verlaat Naughty Dog

Jason Rubin, president van Naughty Dog, werkt momenteel aan zijn laatste spel voor de studio. Als JakIII af is zal hij zijn taken als president neerleggen en gaan kijken hoe hij verder zal gaan in de spellenindustrie. Er zijn nog een directe plannen maar hij heeft in ieder geval ambities genoeg en zal zeker doorgaan met het ontwikkelen van spellen.

"I want to lead by example and take a real risk. I hope other developers take my message to heart."

JakIII belooft volgens Rubin het beste deel uit de serie te worden. Rubin verlaat Naughty Dog drie jaar nadat het bedrijf voor een onbekend bedrag aan Sony werd verkocht. Volgens Rubin heeft dit echter niets met zijn vertrek te maken en heeft hij veel aan Sony te danken. Hij wil echter weer de uitdaging aangaan om met een kleiner bedrijf het evenwicht te herstellen, in het voordeel van de ontwikkelaars. Dit kan volgens hem niet bij een bedrijf als Sony dat één van de grootste uitgevers is. Ook is hij niet bang dat Naughty Dog het niet zonder hem af kan.

"The truth is that Naughty Dog is a well-oiled machine it practically runs itself."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • jammer, was altijd het gezicht achter Naughty Dog..

 • Naughty Dog is één van de beste bedrijven ter wereld… met of zonder Jason Rubin moeten ze het kunnen redden. Stel je voor wat zou Nintendo doen zonder Myamoto? Juist wachten op een nieuw talent dat de wereld weer zou doen wederlichten. En je kan niet voor eeuwig op één man rekenen, het is teamplay. Kortom Naughty Dog moet het redden, ik geloof in ze. (Nu we weten we trouwens ook dat Sony Nintendo niet gaat kopen, zoals iedereen dacht na dat intervieuwtje op G4) En ik denk dat Jason Rubin graag iets zou doen in de trend van Nintendo… misschien een spelletje voor de DS?

 • Hij heeft al meerdere malen geroepen dat ie graag ooit iets met Nintendo zou willen doen.

 • Betekent wel dat ie zijn best gaat doen aan Jak III :D

 • JAK III wordt een flop zonder die kerel…

 • "Als JakIII af is zal hij zijn taken als president neerleggen " dit word geen flop Nkingzy, want die "kerel" blijft tot dit spel af is :) .. ik zie deze gast wel graag iets bedenken voor de psp en/of de Nintendo NITRO

 • het is mij allemaal goed, als hij maar niet voor microsoft gaat werken want de xbox heb ik niet :p

 • Respect……….. ook al mag je zijn spellen niet waarderen (ik mijzelf geniet van Naughty Dog's spellen) maar geef wel respect om wat hij doet.

 • Bertthabest mischien moet je het post beter lezen….. hij wil met een klein bedrijf weer naar de top reizen. Dat kan niet als hij bij Sony blijft want zij zijn een groot uitgever. Microsoft is ook een groot uitgever dus waarom denk je dat hij voor een bedrijf als Microsoft zou werken??? Mischien maakt hij wel een XBOX exclusive uitgegeven door een klein uitgever maar dat terzijde………  Anyway, ik ben wel overtuigd dat hij voor Playstation blijft ontwikkelen……..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren