1. De eerste developer diary van Test Drive Unlimited 2

De eerste developer diary van Test Drive Unlimited 2

De eerste developer diary van Test Drive Unlimited 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • niet mijn game ff oftopic weet iemand ook waneer de ps3 store update is ?

 • Ik kan niet wachten!

 • ik heb de beta gespeeld, vond hem echt matig.

 • Kan niet wachten!!!

 • ik kan niet wachten.

  Dirt 3 ziet er ook vet uit.

 • Ik denk dat de game minder is dan bijv GT5, maar ik denk dat het hele sociale aspect in de gameplay heeeeel goed kan uitpakken.

 • @Leon_  Dan heb je het alleen over de graphics neem ik aan. Want in principe kan je deze game niet vergelijken met GT5 omdat genre anders is. Dit is bijv geen simulatie.  Dit is een race game gemixed in lifestyle… Ilove it laat maar komen:) TD1 heb ik van genoten dat luxe echt top met je friends cruisen over hawaii, heb echt wat miles af geraced. Deze is realistischer en meer gedurft dan zijn voorganger. Meer extra en wat een details niet normaal… Deze game is sexy!


 • @lastminelayer-nl

  No way dat jij 26 jaar bent

 • @VirusDeleterJK

  Toffe nick overigens. Maar idd dan heb ik het over de graphics en de "beleving", waar ik de rijervaring mee bedoel in (mogelijk) verschillende modi. Want voor mij zijn realisme (simulatie) en beleving erg met elkaar verbonden.  Het is idd een lifestyle game, waarin racen centraal staat. Maar als je woorden als "realism" en "driving experience" gebruikt, dan vind ik een vergelijking met GT5 niet helemaal ongepast. Maar ik besef dat het twee verschillende soorten games zijn.

 • Can't wait! Test Drive Unlimited 2 wordt echt gaaf!

  Vraag me af wanneer Atari met de bestelbonussen voor Nederland komen.

 • kan niet wachten, alleen hoop ik dat er niet weer van die bullshit politie is dat als je tegen een bumper (die er is afgevallen) aanrijdt, dat je dan politie is!!

 • Ik hoop dat ze, naast een hoop gelul over uitgaan, sociale shit en huizen, ook nog gaan vertellen dat de auto's totaal anders aanvoelen als je er mee rijdt. Deel 1 was, in mijn ogen, wel één van de slechtste racegames ooit op de nextgen consoles. Daarmee bedoel ik puur hoe de auto's aanvoelden. De rest is voor een racegame totaal ondergeschikt. Aangezien die "rest" in deze games blijkbaar heel belangrijk is hou ik me hart vast. Ik voorspel dat het voor de racegame liefhebbers een tweede teleurstelling wordt. Ik ga de game natuurlijk aanschaffen, zoals elke non arcade racegame, maar ik ben bang dat ik de dag na de release gewoon weer bij mijn gamesboer sta om mijn geld terug te vragen.  Offtopic, altijd maar dan ook altijd je geld terug vragen als je een game binnen zes weken terugbrengt!! Ook al ga je er direct weer een game voor kopen. Dat gezeik van "je krijgt geen geld terug maar moet wel binnen 24u bij ons ruilen" moet maar eens afgelopen zijn! Je hebt voor de wet gewoon recht op teruggave van je zuurverdiende geld!!! Gameshops en speelgoedwinkels zijn net als fietsenwinkels, scooterdealers en autodealers de grootste oplichters die er zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren