1. Aya Brea is terug in The 3rd Birthday

Aya Brea is terug in The 3rd Birthday

Aya Brea is terug in The 3rd Birthday

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ziet er toch vrij leuk uit voor de PSP. Beter nog afwachten voor de review

 • Als ze hem voor de PS3 (of Xbox 360) uit hadden gebracht was het een day one aankoop voor mij geweest. Nu het PSP is moet ik er even over denken. Die verzameld vooral stof bij mij namelijk. Maar alsnog, eindelijk weer een Parasite Eve game!  Ik snap trouwens nog steeds niet dat ze die naam hebben laten vallen. Deze game gaat toch waarschijnlijk vooral gekocht worden door fans van de Parasite Eve reeks.

 • Heeft ook met licenties te maken denk ik. Parasite Eve is toch bovenal eerst een boek en dan een game. Als deze game weinig meer met het originele werk te maken heeft dan is men waarschijnlijk gedwongen om de naam te veranderen.

 • Vind het ook erg jammerlijk dat hij voor de PSP komt. Net als bij Asgorath: Het enige dat de PSP bij mij de afgelopen jaren heeft gedaan is God of War gedraaid en daarvoor alleen maar stof heeft lopen happen.

  Nog een keuze die ik niet snap:

  P.E. was een avonturen game met RPG elementen. En moet je kijken hoe Square de franchise weer om zeep heeft geholpen (Zoals ze tegenwoordig met alles doen).

  Had hem op het PSN uitgebracht had ik hem nog gekocht, of een volwaardige PS3 game, maar dit… hoe jammer ik het ook vind, laat ik toch aan me voorbij gaan

 • @7threst, Daar had ik nog even niet aan gedacht. Ze bouwen volgens mij wel verder op het verhaal toch? Nu moet ik wel toegeven dat ik PE II nooit heb uitgespeeld. Kwam ergens ooit vast te zitten. Misschien de PSone toch weer eens aanzetten. (en de mobile games nooit gespeeld).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren