1. Eerste deel van making-of van Dragon Age 2

Eerste deel van making-of van Dragon Age 2

Eerste deel van making-of van Dragon Age 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Beetje belachelijk dat ze de wijzigingen trachten te verantwoorden, door hier en daar Origins een beetje de grond in te boren. Erg jammer die kale achtergronden, dat was juist een punt waar Dragon Age vooruitgang kon boeken. Mooiere, en nog meer gedetailleerde achtergronden. De combat, tja wellicht meer hack&slash nu, dat vind ik op zich nog niet zo erg. Ze hebben gewoon voortgebouwd op die comics. Qua character art vind ik de cell-shaded style een jammerlijke keuze. De meeste personages zien er nog wel cool uit.  Ben het er zeker niet mee eens dat dit een vooruitgang betekent voor de franchise, voor de speelbaarheid op de consoles zeker wel. "We 've kept what was good in Origins", daar zullen erg veel fans van het origineel het niet mee eens zijn vrees ik.

  De verkopen zullen sowieso hoger uitvallen door de simplificatie, dat staat zowat vast. Combat op 3:15 ziet er serieus bugged uit, ze hebben natuurlijk nog tijd. Uiteindelijk kan het nog altijd een topgame worden, maar het zijn de wijzigingen aan de formule die mij, en vele fans minder bevallen.

 • Zo negatief als Debeul ben ik niet… de graphics zien er goed uit en het vechtsysteem mocht wel wat vloeiender (we zijn immers next-gen). Ik vrees echter dat het strategisch element eruit is gesloopt en dus de game echt gemakkelijk wordt (de uitdagende delen in Origins waren de leukste). Origins is mijn RPG van deze generatie, en dat vooral door de strategie die er achter steekt maar ook het fantastische verhaal. Of ze dat kunnen overtreffen weet ik niet. Waarom ik Origins beter vind dan Mass Effect 2 is grotendeels door de humor die in Origins zit. Sloop je die er uit, dan denk ik dat die zelfs niet ga kopen!

 • Hell yeah nu ben ik blij als console gamer vond origins masterlijk maar was togh meer een pc game. Arigatou gozaimasu bioware voor meer de console kant op te gaan.

 • IK WIL DIT SPEL!

 • Origins was zeker goed! deze zal ook wel ze ding doen.

  vet dat je save game mee gaat. Jammer voor mij dat mijn 120 uur in origins verloren is gegaan. Phattie died en nam mijn save files met zich mee.  Moet ik opnieuw… Terwijl ik al die andere games ook wil spelen… wat een luxe :S

 • Ik ga zeer zeker het eerste deel vragen voor kerstmis. Ik heb al lang gehoord dat Dragon Age: Origins echt een bangelijk goed spel is. Hoe dan ook, dit deel ga ik 100% zeker aanschaffen, want door alleen al naar de trailer te kijken, wil ik het spel al =D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren