1. Halo LAN

Halo LAN

Ondanks dat Halo toch al weer een wat ouder spel is wordt het nog heel veel gespeeld. Daarom stond de nacht van 28 februari in de DVDfactory in het teken van Halo.

Het Toernooi

Er was gekozen voor gekozen om deze lan met 10 teams te houden. Dit omdat bij de vorige lan iedereen nogal dicht op elkaar zat en nu had ieder team genoeg ruimte. Ook was het een stuk koeler dan de vorige keer. Alle teams waren op tijd aanwezig en na wat problemen met het link systeem kon het toernooi beginnen. Er werd Capture the Flag gespeeld, iedere ronde duurde 20 minuten of tot de 15 captures. Het schema zat zo in elkaar dat iedereen een keer tegen elkaar speelde, dus kon je nooit het ongeluk hebben dat je in een zware poule zat. Iedereen was op zijn minst 4 keer host, zodat je ook in je eigen favoriete map kon spelen.

Favorieten

Er waren ook teams bij die ook bij de voorgaande Halo lan aanwezig waren, namelijk ILA en BBE. BBE heeft al een hele naam opgebouwd in de Halo scene en werden van tevoren als grote kanshebbers om te winnen gezien. TUA bleek een beetje de underdog in dit toernooi te zijn. Ze zaten heel stil links achterin de hoek waar ze ronde na ronde wonnen. Toch bleek uiteindelijk dat BBE ook deze lan, met maar één capture tegen, weer het sterkste was.

Uitslagen

Team CAPTURE PUNTEN

BBE 64 27

TUA 74 24

SFN 75 21

HO 26 16

ILA 36 11

RGO 36 8

DVC 23 8

SFH 17 3

DVD 0 0

Top

Misschien geen verrassende winnaar, maar ondanks dat was de lan toch heel erg gezellig. De sfeer onderling was goed en de wedstrijden waren leuk. De DVDfactory is gewoon een hele leuke locatie voor een lan omdat je tussen film- en gamemerchandise zit te spelen. Er zullen zeker nog meer console lans gehouden worden, omdat heel veel gamers daar om vragen.

De rest van de foto's kun je hier bekijken

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • halo is cool maar die uitslag zegt de meeste mensen nix. van mij mag je dat voortaan skippen susan.

  • BBE heb ik wel van gehoord , de rest niet , maar ik vind het wel goed dat de uitslag erbij staat . Weet je teminste wat is wat , en je ziet meteen de andere clans .

  • Stoere jongens drinken redbull en eten dropjes uit blik

  • uhm 28 februari…dat is al wel weer een tijdje terug :p

  • DVDfactory \o/ Mega zaak zeg, al die negatieven aan de muur *kwijl

  • Console Lan's zie je steeds vaker…. erg tof :D

    Tis imo wel populairder geworden dit soort toernoois sinds er LAN is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren