1. Aflevering 34 Discussie

Aflevering 34 Discussie

Aflevering 34 Discussie

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Ik zelf was eerst erg enthousiast toen ik Kate & Milo in actie zag, dat vond ik wel iets om naar uit te kijken, helaas toen Lionhead studios mededeelde dat het een tech demo was, en dat het niet eens een game was die was aangekondigd, was ik iegelijk al een beetje klaar met Kinect. De enige games die aangekondigd zijn voor Kinect die ik eventueel wel zou willen spelen zijn: Star Wars Kinect & Dance Central. De prijs van Kinect vind ik op het moment veelte hoog, ik ben niet overtuigd, ik heb geen games gezien waar van ik dacht "Wouw dit is vet, dit is het geld waard" Nee dat dus niet, dus ik zeg: De prijs is te hoog. Ik zou Kinect daar in tegen wel hebben aangeschaft als het ongeveer 70 euro zou hebben gekost.

  • Vraag misschien dat jullie die kunnen behandelen in uitgespeeld: wat voor games gaan er in de toekomst komen die de aanschaf van een kinect waard kunnen zijn?

    is er al een lineup bekent van uitgevers en wat voor games ze gaan maken voor de kinect want die games dir nu uit zijn zijn werkelijk kansloos

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren