1. Jules, Youri en Jelle over Fable III

Jules, Youri en Jelle over Fable III

Jules, Youri en Jelle over Fable III

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • IGN 8

  Gamespot 7.5

  1up B+  Zoveel hoger liggen de 'internationale cijfers' niet..


 • Zal er vast wel te narrow minded voor zijn, maar wat is dit een ongelofelijke tyfus game in mijn ogen!

  Kan beter een sprookje lezen of de verhalen van Jip & Janneke er nog even bijpakken, dit slaat echt heulemaal nergens op!

 • Julio! xD  Leuke videorecensie en goed beargumenteerd van Jules zijn kant.

  Limburg de gekste! =D

 • Doe het spel eens gewoon een 8 geven.  _  Hoeveel spellen heeft hij trouwens gespeeld dat je broer de koning is, jij tegen hem. Jij hem van de troon stoot door een revolutie op te zetten, en vervolgens het land moet leiden?  Ik vind de stemacteurs ook geweldig  Ja, gelukkig komt dat terug in je recensie.


 • Ja, komt 't inderdaad.

 • Grappig om te horen dat Jules de eerste Fable onlangs nog speelde. Replay value is een belangrijk onderdeel van een rpg naar mijn idee. Die was bij Fable I zeker behoorlijk. Overigens vind ik wel dat de eerste Fable meestal een beetje overgewaardeerd word, maar goed, het was en is zeker een goede game.  Heb zelf FableII overgeslagen (geen xbox360) maar kijk enigzins uit naar de pc release van FableIII. Mede dankzij de review op IG heb ik mijn verwachtingen wel naar beneden bij gesteld. Ik ga het zien begin 2011 (geplande release, toch?).  Overigens heb ik me jaren bezig gehouden (af en toe nog) met de modding community van FableI en we zijn al bezig met het 'reverse engineeren' van FableIII. Het eerste doel zal wel worden om de moeilijkheidsgraad wat op te krikken ;-) En het lijkt erop dat we deze keer, in tegenstelling to FableI, wel nieuwe quests kunnen gaan maken…

  Overigens onzin dat je je review zo moet verdedigen, is mijn idee.

 • nou word dus niet hale xD

 • fable was toch geen trilogie? ik dacht dat een tijdje terug op IG molyneux nog beweerde dat de fable serie niet aan 3 delen gebonden was….

 • Welcome Jules!

  Gezellig die mag wel vaker langs komen:P maar ik ben vandaag begonnen, ik heb 4 uren gespeeld en moet zo naar iets in bowerstone maar ben een hele tijd bezig geweest met geld verdienen door taarten te bakken!:D

 • Gelukkig heb je je fout van Fable II ingezien want dat was te overrated. Trouwens je zag er ziek zenuwachtig uit. @Owningtuup Nee Amsterdam!

 • @ hierboven, ik was letterlijk ziek. Keelpijn, koppijn, beetje buikpijn; the lot.

 • Geplaatst op 29 oktober 2010 om 22:02 270 fable was toch geen trilogie? ik dacht dat een tijdje terug op IG molyneux nog beweerde dat de fable serie niet aan 3 delen gebonden was….  Jawel, als jij zelfs de code van je fable 2 spel in fable 3 intypt, hoor je mensen over je held uit fable 2 praten. (Heb ik gehoord) Fable 1 hoort hier volgens mij niet bij.

 • Misschien komt die 7.5 zo laag over, omdat IG vroeger iets te snel iets te hoge cijfers gaf? En dit is geen statement, gewoon een vraagje, dus ik hoef geen sarcastische opmerkingen terug te lezen:P

 • Een 7,5 voor een AAA-exclusive?

 • Ik kan het filmpje niet zien…? Blijf een wit scherm zien.  Edit: Doet het weer.

 • Is gewoon meer dan een 7,5 waard!

 • *SPOILERS*

  Misschien ben ik de enige, maar ik vind deze game gewoon geweldig. Gewoon het feit dat ik iedereen met me mee moet krijgen om mezelf op de troon te zetten vond ik erg leuk. Ik had dan, op een paar uitzonderingen na, alleen maar goeie beslissingen gemaakt toen ik koning was, maar met het geld dat ik verdien met mijn eigendommen had ik alsnog het vlok kunnen redden en dat gaf mij gewoon een goed gevoel en dat maakte het spel voor mij nog leuker.

 • slechte recensie geen goed excuus kunnen vinden om deze game naar een 7,5 te brengen , dit spel verdiend meer dan jullie 7,5 zeker weten!!! speel hem al een poosje en het enige wat een beetje tegen valt is als je koning word , de quests im de game zijn echter hilarisch te noemen en zeer origineel dus hier maken jullie welk degelijk een fout in de waardering van de game !!  Vind hem zelf meer dan een 8 waard en meerdere met mij , dat je fablle 2 een te hoog cijfer hebt gegeven ala (vond deze ook goed) maar een 7,5 is echt te weinig , kijk eens om je heen qua games zoveel goede games zijn er niet en deze verdiend het niet om een laag cijfer te geven.  Dat meer waar je het over hebt is wel het mooiste gedeelte van fable in zowel grafisch als wereld op zich een natuur gebied deze ga je toch niet dumpen , volgens mij heb je hier de verkeerde beslissing genomen en terecht dat menzen tegen je zijn.


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren