1. Gerard, Youri en Marco over Fallout: New Vegas

Gerard, Youri en Marco over Fallout: New Vegas

Gerard, Youri en Marco over Fallout: New Vegas

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik ben nu een paar uur onderweg maar vind het fantastisch .. Het is idd het zelfde trucje maar dat maakt me niks uit . Ik was er ook zo een die echt elk plekje en quest gespeeld heeft bij FO 3 .

  Jullie bij de redactie zeggen omdat het niet vernieuwend is krijgt ie een lager cijfer .. begrijpelijk maar ik denk altijd "if it aint broke dont fix it " Het cijfer 9 had beter gestaan.  Nu begrijp ik ook weer waarom ik me af ent oe irriteerde aan FO 3 . "Het zal een keer makkelijk gaan ..altijd weer iets dat ik moet doen voordat ik krijg wat ik wil .. Net ook weer zo'n Ghoul die ik heb geholpen dan denk ik dat het klaar is maar nee hoor mot ik weer iets voor hem doen grrrr .. Maar de voldoening is daarom zo veel lekkerder .

  conclusie : toppertje van dit najaar !!!

  Nu op naar Black-Ops en Portal 2 • Ik heb trouwens niks gehoord over de speelduur .. omdat veel mensen klaagde dat de main quest van deel 3 zo kort was .. Is deze langer ??

 • Deze ga ik laten liggen… Heb me teveel zitten ergeren aan de bugs in deeltje 3…

  Ze zouden beter een nieuwe oblivion maken… Smaakte veel, veel, veel beter!!!

 • Leuke recensie, maar wel lang, té enthousiaste mensen hiero. :P  Ga hem niet halen, Fallout 3 was leuk, maar ik heb geen behoefte aan meer van hetzelfde.

 • Hebben jullie met een gewone camera Fallout NV Gefilmd?

 • Persoonlijk vond ik die duistere sfeer van Fallout 3 prachtig. Er gaat niets boven een verlaten tunnel ontdekken met zes kogels en één stimpack terwijl je het gegrom van ghouls hoort. Dit lijkt enigszins weg, wat uiterst jammer is! Heb hem even bij een vriend gespeeld, vond deeltje 3 echt geweldig en zal Vegas ook maar 'ns oppakken.

  grtz

 • /me heb ook alles uitgeplozen in FO3 , ga deze NU voor het eerst in me Xdoos stoppen ………. tot over 3 maanden ………….. ;-)

 • Waar blijft GT5 verdomme!!

 • @ dantiney Ga weg !  Hmmz vond deel 3 geweldig dus deze moet mij ook bevallen maar vind het enthusiasme toch te laag …

 • Vegas is gewoon beter als Fallout 3, maar heeft gewoon niet zo'n grote impact idd.

 • ik zie ook dat het richt systeem verbeterd is. cool!

 • Ik ga deze oooooit kopen, voor de pS3 op 1 blu ray met alle DLC die jullie allemaal weer gaan kopen via een online marketplaces (XBLA PSS etc).

 • in Fallout 3 ben ik na 1 uur uit de Vault te zijn ontsnapt al gestopt met die game. schandalig hoe je in het diepe wordt gegooid met een HUD en gadgets die nog onoverzichtelijker en onduidelijker zijn dan een vuilnisbelt. en de omgevingen zo oer lelijk en saai. mss toch niet mijn game. ikzelf heb ook altijd last van verzamel- en ontdekmanies bij dit soort games, waardoor ik gerust een kwartier in 1 huisje mn tijd zit te verspillen.  deze game lijkt mij overigens wel leuker dan deel 3.

 • Dat het een wat vrolijkere sfeer heeft en dat niet elk gebied in het puin ligt is zeker een pluspunt voor mij. Fallout 3 was gewoon zo depressief dat ik soms helemaal geen lol aan het spel kon beleven…  Wel was die grimmigheid echt een trademark van Fallout 3 en ook een van de redenen waarom het zo'n goede game was.

 • Even mijn mening over deze videorecensie. Allereerst vind ik het leuk dat insidegamer dit doet. Als internetgebruiker ben ik lui, ik heb vaak geen zin om een tekst door te lezen. Dus dan is een filmpje handig, je kunt achterover leunen en hoeft alleen maar te kijken en luisteren. Maar na drie seconden verdwijnt mijn interesse voor dit filmpje. Waarom? ik zie dat het 15 minuten duurt! Jezus, daar heb ik geen zin in. Veel te lang in mijn ogen. Persoonlijk vind ik een IGN of Gamespot videorecensie een stuk beter. Hop, in drie minuten weet je ongeveer waar het spel om draait, wat er vet en crap is aan de game en je ziet ingame beelden die het verhaal van de recensent ondersteunen. Ideaal, nu weet ik in een notendop wat meer over het spel en als ik zin heb, lees ik de recensie. Ik zou zeggen, neem hier een voorbeeld aan IG, maar goed, dat is mijn (journalistieke) visie. Of maak een lange en een korte videoreview. Dit langdradig gedoe ga ik niet kijken. In dezelfde tijd heb ik ongeveer 4/5 videoreviews gezien op andere sites.

 • het spel is zooo vet

  ik speel hm helemaal kapot zooo vet

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren