1. De klassieke personages van GoldenEye 007

De klassieke personages van GoldenEye 007

De klassieke personages van GoldenEye 007

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Men zegt bij IGN en co. dat de game er zo mooi uit ziet dat het bij SMG in de buurt komt, en dat het er eenmaal op je tv wel mooi uit ziet… Maar ik denk dat dat alleen maar gezegd wordt om het een hand boven het hoofd te houden, want als je nu goed kijkt is het nog lager dan GameCube kwaliteit, dat kan zelfs op je tv niet beter meer zijn. GoldenEye is inderdaad back wat dat betreft… Inclusief de graphics van toen.  Als het nu ook nog eens een schijt framerate heeft zoals Modern Warfare Reflex (30 FPS), dan is het feest compleet… Nu moeten ze minimaal locked 60 hebben ook.

 • Een stuk lager dan de gemiddelde Gamecube kwaliteit zelfs.  Ik weet niet of de fans blind zijn of hevig in de ontkenning (nou ja, dat weet ik wel :P ), maar dit is echt flink onder de maat. Ik verwacht hier echt geen wonderen op grafisch gebied, maar er is een grens.  Heel vreemd, want ze doen steeds alsof dit een grote belangrijke titel is en er werkt ook nog eens een groot team aan. En dan is GoldenEye ook nog eens een game met relatief kleine, losse gebieden.


 • zo wat een slechte kwaliteit volgens mij heeft me 64 gelijke graphs

 • lol … de mensen die zeggen dat het alleen maar om gameplay gaat, die houden zichzelf voor de gek

 • Ik geloof dat het best mooie graphics kan gaan leveren op je tv. De game loopt op een aangepaste Dead Space: Extraction engine, en die zag er erg mooi uit.

 • On-rail wel ja, en we zien nu maar weer wat er gebeurt als je dat niet meer on-rail maakt…

 • lijkt net een Playstation 1.5 game trailer van 10 jaar terug.. Dit is gewoon te slecht voor woorden :P. Dat de gameplay misschien wel leuk is (10jaar geleden) is het nu wel erg achterhaald, je krijg hooguit wat nostalgisch gevoel maar daar blijf het ook bij..

 • goldeneye en mariokart 64, hebben wij echt helemala grijs gespeeld, ik speelde tot 2 jaar geleden nog steeds zowat dagelijks met 3 vrienden mariokart64 …  ik denk niet dat de james bond ( die er zelf nog minder uit ziet dan mk64, in mijn mening) dat kan overtreffen…best jammer, want het was zoooo vet… ook de eerste keer 8ter de cheat van paintball komen en met power weapons los gaan was zo vet! god wat waren de tijden zeg… ( en wat voel k me nu oud)

 • Lol, wie dit N64 graphics vind moet dat spel eerst maar eens bekijken, dit is stukken beter.  Al vind ik toch echt dat Nightfire (gamecube) er mooier uit ziet. En we weten allemaal dat de Wii wel krachtiger is als de gamecube. Kortom, luie ontwikkelaar.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren