1. Stop de buitenaardse invasie in Conduit 2

Stop de buitenaardse invasie in Conduit 2

Stop de buitenaardse invasie in Conduit 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • exclusively for wii…  ja ik denk dat niemand een game zou kopen op de pc, xbox of ps3 met deze graphics…  voor de rest ziet het er interesant uit.. deed me wel meteen denken aan Aliens vs Predator (het spel)


 • De graphics zijn een beetje misleidend hier, zelfs in de screens zijn ze mooier, en deel éen gaat door het leven als een van de mooiere Wii games en deze ziet er sowieso beter uit dan die… Dus ik denk niet dat dat een probleem gaat vormen.  Verder is het duidelijk een enorme verbetering t.o.v. het eerste deel, deze trailer overtreft alles wat daarin voorkwam haast al… Grote open werelden deze keer in plaats van gangenstelseltjes, echte grote eindbazen, nieuwe wapens, split-screen multiplayer (zeer zeldzaam op Wii), etc… Belooft nog wel wat.

 • Multiplayer splitscreen doen we maar niet… kan ik net zo goed de N64 afstoffen en daar Golden Eye of Perfect Dark gaan spelen.  Als ik kijk naar de graphics die MP3 of SMG2 kan neerzetten op de Wii en dan the Conduit, vraag ik me af waarom het niet kan zoals in MP3/SMG2 :S. Ok graphics bepalen niet hoe goed of slecht een spel is, maar der is wel een zekere ondergrens die de prijs van het spel moet rechtvaardigen vind ik. Ik was ook al niet zo onder de indruk van (de gameplay van) deel 1.

 • Het ziet er al beter uit dan de filmpjes van deel 1 (ik heb hem nooit gespeeld), maar nog steeds trekt de game me niet aan.

 • Graphics zijn juist heel goed voor een wii! Conduit 1 had juist een van de beste graphics op de wii na mijn mening! Ik ga deel 2 zeker halen!

 • Zeker met de Wiimote Plus zal de precisie een stuk beter zijn dan de eerste game. Visueel is het ook een stuk aantrekkelijker. Ik hoop voor de ontwikkelaars dat C2 het dan ook goed doet.

 • Flinke vooruitgang tegenover deel 1. Alleen de graphics springen er niet echt uit in deze trailer, ik heb ik andere filmpjes gelukkig wel gezien dat dat wel snor zit :]

 • Lol wat een cliché trailer, zou zo uit een comedy kunnen komen.

 • Verder is het duidelijk een enorme verbetering t.o.v. het eerste deel, deze trailer overtreft alles wat daarin voorkwam haast al… Grote open werelden deze keer in plaats van gangenstelseltjes, echte grote eindbazen, nieuwe wapens, split-screen multiplayer (zeer zeldzaam op Wii), etc… Belooft nog wel wat.  Ik kan het niet beter verwoorden. Maar of ik 'm ga halen?? Ik denk niet dat ik er tijd voor heb…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren