1. Gameview met onder meer WRC en NHL 11

Gameview met onder meer WRC en NHL 11

Gameview met onder meer WRC en NHL 11

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Om alle volgende reacties hoogstwaarschijnlijk tegen te gaan: Ik vind Gameview vermakelijk en, afgezien van een paar irritante fouten, erg lekker kijken. Zo ook deze aflevering weer.  Één ding waar jullie wel echt iets aan moeten doen is de muziek die continu op laag volume achter elk gesprek afspeelt. Ik vind dit echt storen als de tering…

 • volgens mij heb die pipo in het grijze shirt voor het eerst een computer gekregen van zijn ouders.want die wrc zuigt aan alle kanten.

  had een hele toffe game kunnen worden jammer dat het er kut uitziet en aanvoelt….

 • ik neem wel gt5

 • wrc is idd een mega irritante game! Lang leve de oude McRae games voor ze gingen klooien met die dirt zever!

 • fuck it, dirt vind ik juist een master game. een donders fijne racer met gigantisch veel variatie in omgeving,type races en auto's.  trouwens iedereen zeikt en bashed altijd op deze gasten. en dan vooral de mannen hier die zo verknocht zijn aan het insidegamerteam en blijkbaar geen items van andere mensen accepteren.

  bullshit, aan eht begin vond ik gameview ook niks, maar je ziet ze groeien waar je bij staat en elke aflevering is weer een stukje beter. het gaat de goede kant op en het lijkt nu al een stuk professioneler dan het was.

  dus ondanks dat ik die krullebol maar een irritante ruktemaker vind die te snel praat, wil ik toch zeggen dat mensen hier minder moeten janken en blij moeten wezen met dit soort informatieve items.

  En je hoeft het btw niet te kijken, je kunt ook passen. • @benjaminben: zeg jongen wie zegt dat wij iets tegen deze jongens hebben?!!!!  We vinden dirt gewoon de verkeerde kant op gaan… Ze hebben duidelijk voor de verkoopcijfers gekozen door arcade te gaan.  Trouwens slecht weekendje gehad misschien?


 • …gameview is saai.

 • een aantal punten  Ten eerste hou jullie besprekingen kort en krachtig en lul niet de eerste 10 minuten over een game die mijn en wel meer games niks intresteert.  Ten tweede neem een voorbeeld aan Go Vision en Game Kings  Ten derde gameview is saai
 • Ik vindt het goed punt uit…

 • veel negatieve reacties weer. maar komop mensen geef die jongens ook een kans. ik vind het er al veel professioneler uitzien dan een van de eerste afleveringen, maar er moeten toch nog een aantal verbeteringen komen,  maar jullie gaan de goede kant op!!

 • Leuke items , als tips wil ik wel mee geven ga niet achter feiten aan lopen , volgende week pas fifa 11, pes 11 revieuwen vindt ik erg laat.  @ vendetta 222

  deel hier de zelfde mening het goed opgezet en ja iedereen heeft een leercurve nodig

 • Wordt het niet eens tijd om eigen footage te capturen ipv hele tijd dat Gametrailers logo in beeld?  NHL review was overigens een redelijk drama. Camera focus??

  Zou ook tof zijn als er vooraf even wordt nagedacht over wat er verteld gaat worden.

  "het breken van de sticks is enige vernieuwing"

  ow wacht, de physics zijn ook helemaal vernieuwd. en owja, ook de face-offs zijn helemaal nieuw. • nhl is echt vet

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren